Φάνης Λαμπρόπουλος για My Man Can: «Ή θα το αγαπήσει ο κόσμος ή θα μας κόψουν να τελειώνουμε»

«Ο Λιανός με πρότεινε, μου είπε “Φρόντισε κερατά...”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φάνης Λαμπρόπουλος για My Man Can: «Ή θα το αγαπήσει ο κόσμος ή θα μας κόψουν να τελειώνουμε»

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού «My Man Can», αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που τον πρότεινε για τη συγκεκριμένη θέση και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του με τον... δικό του τρόπο. Παράλληλα, σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης.

«Θα πω εγώ ότι δεν κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης; Από πάνω είμαι, σαν το γεράκι τα κοιτάζω! Εμένα μ’ αρέσει το “My Man Can” και σαν παιχνίδι αλλά και πάλι δεν έχει νόημα αυτό. Πρέπει να το αγαπήσει και ο κόσμος. Πιστεύω ότι σιγά σιγά ή θα το αγαπήσει ή θα μας κόψουν να τελειώνουμε», δήλωσε αρχικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Δείτε επίσης: My Man Can: To ψέμα του Φάνη Λαμπρόπουλου έβαλε... φωτιές σε ζευγάρι του παιχνιδιού

«Το θέμα είναι να δίνονται ευκαιρίες στους ανθρώπους. Άμα δίνονται, νομίζω πως πολλά παιδιά μπορούν να το κάνουν και πολύ καλύτερα από εμένα. Και αυτοί που έκαναν τηλεόραση παλαιότερα από κάπου ξεκίνησαν, μπορεί να μην υπήρχε το Ίντερνετ, αλλά πιστεύω ότι όσο δίνονται ευκαιρίες τόσο πιο πολλά παιδιά θα ξεπετάγονται στην τηλεόραση», συνέχισε ο παρουσιαστής του My Man Can.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος για τον Γιώργο Λιανό

«Ο Λιανός με πρότεινε, ναι, και του το χρωστάω. “Φρόντισε κερατά, να με βγάλεις ασπροπρόσωπο”, μου είπε, οπότε είχα άγχος και για τον Λιανό μήπως δεν πάει καλά το παιχνίδι», αποκάλυψε εν συνεχεία ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

«Δεν μπορώ να κάνω unfollow τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είμαστε δίπλα-δίπλα στο στούντιο και είμαστε παντρεμένοι. Αν με κάνει unfollow θα γίνει χαμός. Δεν έχω τσακωθεί με κάποιον, μάλλον δεν μου δίνει κανένας σημασία, γι' αυτό δεν έχω κάνει κάποιο μεγάλο beef. Μετά το My Man Can να δούμε αν θα έχω δουλειά γενικά», κατέληξε με χιούμορ ο Φάνης Λαμπρόπουλος.