Σύνθια Σάπικα: «Με διέλυσε μια πρωινή εκπομπή δείχνοντας να κόβω τα μαλλιά μου, την άλλη μέρα με κάλεσαν»

«Δεν το μετάνιωσα, τα παιδιά μου με ενθάρρυναν»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σύνθια Σάπικα: «Με διέλυσε μια πρωινή εκπομπή δείχνοντας να κόβω τα μαλλιά μου, την άλλη μέρα με κάλεσαν»

Η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα, που είχε συγκινήσει με την κίνησή της να κόψει τα μαλλιά της on air μετά την άγρια δολοφονία της νεαρής Μαχσά Αμινί στο Ιράν, μίλησε στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε τότε, καθώς και για την περίεργη στάση που κράτησε απέναντί της μία συγκεκριμένη εκπομπή.

«Αυτό το είχα συζητήσει με τα παιδιά μου, τους είχα πει ότι θα το κάνω και με είχαν ενθαρρύνει. Το θεωρούσα αδιανόητο να μην το κάνω με όλο αυτό που γινόταν με την Μαχσά Αμινί. Δέχθηκα πάρα πολλά θετικά μηνύματα για αυτό που έκανα. Μηνύματα ότι τους συγκίνησε, ότι τους άγγιξε», ανέφερε αρχικά η Σύνθια Σάπικα.

Δείτε επίσης: Πρωινό μας: Ξέσπασαν με την κίνηση της Σύνθιας Σάπικα - «Δεν θέλω να την προσβάλλω αλλά ενοχλήθηκα πάρα πολύ»

Η εκπομπή που άσκησε δριμεία κριτική στην Σύνθια Σάπικα

«Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν εάν έκοψα πολύ ή λίγο τα μαλλιά μου. Μέσα σε αυτούς και μια τηλεοπτική εκπομπή, πρωινή η οποία με διέλυσε ένα πρωί δείχνοντας με να τα κόβω και να συζητούν εάν έκοψα λίγο ή πολύ τα μαλλιά μου. Και την άλλη μέρα, αφού με τσάκισαν στην κριτική, με κάλεσαν και στην εκπομπή τους», εξομολογήθηκε εν συνεχεία η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης.

«Φυσικά και δεν πήγα αλλά τους είπα, την ώρα που θα πήγαινα, να δείξουν αυτή την κοπέλα, την Μαχσά Αμινί για να καταλάβει ο κόσμος γιατί έκοψα τα μαλλιά μου. Το θέμα δεν ήταν ποιος κόβει τα μαλλιά ή πόσο τα κόβει, το θέμα ήταν να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος. Δεν το μετάνιωσα καθόλου», ξεκαθάρισε η Σύνθια Σάπικα.