Σίσσυ Τουμάση: «Με μεγάλωσα μόνη μου» – Η ξαφνική απώλεια της μητέρας της και η νέα οικογένεια στο πλευρό του Αργύρη Πανταζάρα

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μωρό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο «Προξενιό της Ιουλίας», η Σίσσυ Τουμάση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη. Μεταξύ άλλων η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ξαφνική απώλεια της μητέρας της, τη γνωριμία και τον γάμο με τον Αργύρη Πανταζάρα αλλά και στην πορεία της σε τηλεόραση και θέατρο.

«Στην αρχή ήμουν φοβιτσιάρα και επιλεκτική με την τηλεόραση. Ήρθε αργά, γιατί άνοιξα εγώ την πόρτα αργά. Ευτυχώς το έκανα, όμως, και πραγματικά με έχει κάνει καλύτερη, με έχει μάθει πολλά. Η δουλειά του ηθοποιού είναι και η τηλεόραση, και το θέατρο, και το σινεμά. Ο ηθοποιός είναι ο μέγας πωλητής, πουλάει τον εαυτό του. Ποιος καλύτερος να πουλήσει κάτι άλλο; Είναι παλιακό ότι δεν πρέπει να κάνουν διαφημίσεις οι ηθοποιοί, ότι είναι ταγμένοι στο θέατρο και πρέπει να αφήσουν το κουφάρι τους πάνω στη σκηνή», τόνισε αρχικά η Σίσσυ Τουμάση.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Τουμάση: «Με τον Αργύρη Πανταζάρα παντρευτήκαμε την πρώτη φορά που κοιταχτήκαμε στα μάτια»

«Επειδή είμαι μοναχικό άτομο και είχα μια περίεργη ζωή, η πιο ασφαλής αγκαλιά για εμένα ήταν αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μωρό, μοναχοπαίδι, έχασα τη μαμά μου σε μικρή ηλικία. Οπότε με μεγάλωσα μόνη μου. Δεν με είδε να γίνομαι ηθοποιός. Της είχα πει ότι το σκέφτομαι και ήθελε να γίνω ευτυχισμένη, μετά πέθανε. Οι συμβουλές και η καθοδήγηση ήταν από μένα, δεν ήταν εύκολο αλλά καλά πήγε», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Σίσσυ Τουμάση.

Η Σίσσυ Τουμάση για τον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα

«Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Υπάρχω μόνη μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά να που βρήκα και δυο μάτια που με γεμίζουν και αυτά για όσο είμαστε μαζί -και εύχομαι να είναι για πάντα- προχωράμε και καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον».

«Ο γάμος ήταν μια δική μας γιορτή για να γιορτάσουμε την αγάπη μας. Δεν το κάναμε γιατί το όριζε η κοινωνία ή γιατί θα ήμουν έγκυος. Κάναμε τον γάμο την ώρα και τη στιγμή που ήμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και το γουστάραμε πάρα πολύ», εξομολογήθηκε στο κλείσιμο της κουβέντας η Σίσσυ Τουμάση.