Κατερίνα Καινούργιου: Στιγμές ευτυχίας - Η ανάρτηση για τον άντρα που της στέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα

«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσω τόσο από την εκπομπή της όσο και από το λογαριασμό της στα social media, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Σήμερα Κυριακή 2/6 ωστόσο, θέλησε να αναφερθεί στον άντρα που της στέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα, με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο λόγος για τον αδερφό της, Πάνο Καινούργιου στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Instagram θέλησε να του ευχηθεί με πολύ όμορφα και συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον αδερφό της

Με μια φωτογραφία τους από τα παιδικά τους χρόνια όπου έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία, αλλά και άλλες πιο πρόσφατες, έγραψε «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο αδελφό του κόσμου. Στην πιο όμορφη και καλή ψυχή που έχω δίπλα μου… Από όλους τους άντρες που θα περάσουν απ’ τη ζωή μου, εσύ θα εισαι ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος κι αυτός που θα μείνει με βεβαιότητα μέχρι το τέλος… Μαζί σε όλα …στα εύκολα και στα πολύ δύσκολα. Θα είμαστε για πάντα ο ένας… ο φύλακας άγγελος του αλλου… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Πάνο μας . Σου αξίζει η ΚΟΡΥΦΗ».

Δείτε επίσης: «Εγώ αν ήμουν η Μενεγάκη θα καθόμουν στην Άνδρο με τον άντρα μου, τα παιδιά μου και ούτε που...», λέει η Κατερίνα Καινούργιου


Τι έχει πει ο Πάνος Καινούργιου για την αδερφή του;

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο χώρος της τηλεόρασης. Ήμουν πάντα εκτός και δεν μου άρεσε καθόλου. Στην κοινωνικοποίησή μου και με τις παρέες μου δεν είμαι ντροπαλός, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με κάμερα, ναι, είμαι. Είμαι δύο χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα. Όταν ήμασταν μικρότεροι, τσακωνόμασταν πολύ περισσότερο. Μεγαλώνοντας τα βρήκαμε και είμαστε πολύ κοντά. Δεν έχω φάει ποτέ από τα χέρια της Κατερίνας. Δεν έχει τύχει. Ισχύει ότι όταν ήμασταν μικρά με φώναζε “Έλενα” γιατί δεν ήθελε αδερφό αλλά αδερφή. Το αστείο είναι ότι το είχε πει και στον αέρα αυτό κάποια στιγμή και με έπαιρναν οι φίλοι μου και μου έλεγαν “έλα, Έλενα, τι κάνεις;” και γελάγανε και το κλείνανε...», είπε αρχικά ο Πάνος Καινούργιος σε συνέντευξη του.

«Προφανώς και της έχω πει ότι δεν χρειάζεται να τα λέει και όλα στον αέρα. Και με συμβουλεύεται και τη συμβουλεύομαι. Εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Πάντα θα υπάρξει επικοινωνία για να ξέρουμε τι κάνουμε και πώς προχωράμε… Τα λέει όλα μόνη της… Κάτι που μπορεί να μην ξέρετε είναι ότι έκανε τόσα χρόνια πιάνο και δεν έμαθε πιάνο» είπε ο Πάνος Καινούργιος.