Μαρία Αντωνά: Ερωτευμένη μετά το χωρισμό από τον Σοιλέδη; - Αυτός είναι ο άντρας που φέρεται πως της έχει "κλέψει" την καρδιά

Που τους εντόπισαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όχι που θα καθόταν να σκάσει... Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Μαρία Αντωνά μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Μπορεί εκείνος να προχώρησε πρώτα της ζωή του μετά το τέλος της σχέσης τους, και να σύναψε δεσμό με καλλονή που δουλεύει σεζόν στην Μύκονο (δείτε κοινές φωτογραφίες), ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν ήθελε να βιαστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου και ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού, η ίδια έχει νοικιάσει ένα σπίτι στην Γλυφάδα εδώ και περίπου δυο εβδομάδας, αφού εκείνο που έμενε με τον πρώην αγαπημένο της το ξενοίκιασαν. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο ανανεωτικό γεγονός...

Σε σχέση η Μαρία Αντωνά;

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, η Μαρία Αντωνά προχώρησε στην προσωπική της ζωή και όπως της λένε, πολλοί άνθρωποι την έχουν δει σε βραδινή της έξοδο με μεγάλη παρέα με έναν άνδρα συγκεκριμένο ο οποίος είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Βέβαια, να σημειωθεί πως η ίδια η Μαρία δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι και μπορεί να είναι απλώς φίλοι.

Να αναφερθεί επίσης πως αν ισχύει η σχέση, το κάρμα υπάρχει, καθώς λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση αυτή, ο Δημήτρης Μακαλιάς που γνωρίζει τον Άρη Σοϊλέδη και έχουν κάνει παρέα, αποκάλυψε σήμερα Κυριακή 2/6 στην εκπομπή I love Σουκου, πως η σχέση του με την Μαριλίνη είναι παρελθόν, αφού το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει - δείτε εδώ αναλυτικά τι ακριβώς είπε.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή η Μαρία Αντωνά έχει πει πως «Με χαρακτηρίζει το “αεράκι” της Ελένης Φουρέιρα”, με φαντάζομαι αεράτη το καλοκαίρι. Είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα, κάτι μου έλειπε. Φυσικά και το δέχομαι, είναι πολύ ωραίο και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική».