Άρης Σοϊλέδης: «Ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση» - Χώρισε με την Μαριλίνα Κυπαρίσση πριν καν κλείσουν τρίμηνο

Δυο χωρισμοί μέσα σε λίγους μήνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Άρης Σοϊλέδης αμέσως μετά το χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά, δεν άργησε να βρει άλλη αγκαλιά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor λίγες ημέρες μετά εμφανίστηκε με νέα συνοδό στο θέατρο - δείτε φωτογραφίες - Όπως επιβεβαιώθηκε λίγο μετά ήταν η νέα του σύντροφος.

Πρόκειται για μια καλλονή η οποία εργάζεται σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου κάθε καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως είχε ειπωθεί η σχέση αυτή ξεκίνησε με το που χώρισε από την δημοσιογράφο, παρόλο που φημολογείται πως κάτι συνέβαινε όταν ήταν ακόμα με την Μαρία.

Χώρισαν όμως ήδη ο Άρης Σοϊλέδης;

Μπορεί πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως συγκατοικεί με την Μαριλίνα Κυπαρίσση, ωστόσο, ο Δημήτρης Μακαλιάς που γνωρίζει τον Άρη Σοϊλέδη και έχουν κάνει παρέα, αποκάλυψε σήμερα Κυριακή 2/6 στην εκπομπή I love Σουκου, πως η σχέση αυτή είναι παρελθόν αφού το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει.

«Δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές του Πάσχα στην Μύκονο. Το ότι πέρασε η σχέση του Άρη και της Μαρίας δεν θα επηρεάσει τη σχέση μου με τον Άρη. Δεν θα σταματήσω να μιλάω στον Άρη, δεν θα τον δω έξω και θα τον φτύσω. Έχουμε ρεπορτάζ που λέει ότι αυτη η σχέση είναι με το παρελθόν. Η σχέση με την Μαριλίνα ολοκληρώθηκε. Αν ήταν σχέση. Έπαιξε πολύ ότι συγκατοικούσαν αλλά δεν το ξέρουμε», αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Ξέρω την καινούρια σχέση του Άρη Σοϊλέδη αλλά την ξέρω από εκεί που το είδατε και εσείς. Η Μαριαλένα ίσως να έχει βρεθεί μαζί της. Νομίζω έχουν μεγαλώσει μαζί, είναι από την περιοχή μας. Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να μιλήσουμε ούτε με τον Άρη, ούτε με την κοπέλα, ούτε με τη Μαρία. Και η Μαρία ίσως να σκεφτεί κάτι άλλο το οποίο δεν ισχύει. Εμείς δεν βρεθήκαμε ούτε μία φορά με τον Άρη όσο έλειπε άρα αφήνουμε το χρόνο να δείξει γιατί είναι τεταμένη και όλη αυτή την ιστορία» είχε πει και ο Σάκης Κατσούλης για την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη.