Γιώργος Ματαράγκας για Νίκο Φώσκολο: «Συνεργάστηκα 15 χρόνια μαζί του, είναι δυνατόν να πω κάτι κακό;»

Η Επίδαυρος και η επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Ματαράγκας για Νίκο Φώσκολο: «Συνεργάστηκα 15 χρόνια μαζί του, είναι δυνατόν να πω κάτι κακό;»

Ο Γιώργος Ματαράγκας μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Μεταξύ άλλων, ο «Πάρης Βελλίδης» από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Καλημέρα Ζωή», αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική συνύπαρξή τους, στην Επίδαυρο, αλλά και στην ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν έχω αλλάξει, νιώθω ακόμα νέος, σαν να είμαι σε εκείνη την εποχή, γιατί η αγάπη του κόσμου είναι ίδια μέχρι και σήμερα. Συνεργάστηκα 15 χρόνια με τον Νίκο Φώσκολο, είναι δυνατόν να μην βγάζω εκτίμηση;», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Ματαράγκας.

Για να προσθέσει αμέσως μετά: «Ήταν 15 χρόνια ένσημα, χρήματα, δημοσιότητα, τα πάντα. Έκανα μία μεγάλη παύση και ασχολήθηκα με το θέατρο που υπεραγαπάω και πέρασα μια χαρά. Είμαι μες στη δουλειά και ζω απ' αυτή. Είναι δυνατόν να πω κάτι κακό για αυτά τα 15 χρόνια; Είναι ελάχιστοι αυτοί που είπαν ότι μετά τον Νίκο Φώσκολο δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά».

Δείτε επίσης: «Στα Εξάρχεια...» - Το άγνωστο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει ο Γιώργος Ματαράγκας

Πώς σχολίασε ο Γιώργος Ματαράγκας την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης μίλησε επίσης, για την Επίδαυρο και τη διάκριση που υπήρχε κάποτε για τους τηλεοπτικούς ηθοποιούς. «Όσοι ηθοποιοί έλεγαν ότι δεν θα παίξουν στην τηλεόραση, επειδή ήταν της Επιδαύρου, τελικά έπαιξαν. Και ξαφνικά η Επίδαυρος έχει γίνει το σπίτι όλων των τηλεοπτικών ηθοποιών. Δεν είναι κακό, ίσα-ίσα θα έπρεπε από χρόνια να πηγαίνουν και να μην λένε διάφορα κάποιοι του Εθνικού. Σημασία έχει ποιος είναι καλός ηθοποιός», τόνισε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Όσον αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολίασε: «Δεν το "ακούω" ότι θα αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής σε θέατρο. Δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη, υπάρχει το δικαστήριο και θα τον κρίνει ο κόσμος».