Ζέτα Μακρυπούλια - Υποδέχεται το καλοκαίρι στην Κύθνο και εύχεται: «Καλές βουτιές και καλά ταξίδια!»

«Κόβουν» την ανάσα οι πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/zeta_makripoulia_official
Instagram/zeta_makripoulia_official

Φορώντας το αγαπημένο της μαγιό κι ένα πλατύ χαμόγελο, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε το καλοκαίρι όπως αρμόζει: Στη θάλασσα! Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύθνο αυτές τις μέρες μαζί με φίλους.

Το απόγευμα της 1ης Ιουνίου η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από την εξόρμηση και από τις βουτιές της στη θάλασσα και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους να περνούν υπέροχα, όπως φαίνεται να περνάει κι εκείνη.

Δείτε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: Η σφιχτή αγκαλιά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε γνωστό μαγαζί στο Αιγάλεω - Δεν τους ένοιαζαν τα αδιάκριτα βλέμματα και οι κάμερες

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια από την Κύθνο

«Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλο μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε» έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της με μαγιό που «κόβουν» την ανάσα.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ξεκινήσει τις βουτιές πολύ πιο νωρίς. Από τον Ιανουάριο (!) ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για φέτος, όταν έκανε ένα ταξίδι στη Ζανζιβάρη και πόζαρε με φόντο τα καταγάλανα νερά.

«Ξέρω ξέρω, είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα αυτή τη στιγμή στο insta, αλλά σήμερα κολύμπησα δίπλα σε δελφίνια, είδα άπειρα πολύχρωμα ψαράκια και είπα να μοιραστώ αυτές τις εικόνες μαζί σας! Κυρίως αυτό το απέραντο γαλάζιο!», έγραψε σε ανάρτησή της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφτηκε επίσης το λεγόμενο Prison Island, όπου σήμερα ζουν εκεί υπεραιωνόβιες χελώνες και υπέροχα παγώνια, ωστόσο πριν από μερικούς αιώνες όμως, ήταν η πόρτα από την οποία έμπαιναν οι σκλάβοι στη φυλακή, αλυσοδεμένοι, μέχρι να τους πάνε στο σκλαβοπάζαρο για να τους πουλήσουν. «Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέρος, με τόσο όμως βαριά ενέργεια», σχολίαζε η ίδια.