Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι, αγκαλιασμένοι σε βάφτιση!

Δεν κρύβουν πια τη σχέση τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το πρώτο διάστημα απέφευγαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το οτιδήποτε, ωστόσο αυτές οι μέρες ανήκουν πια στο μακρινό παρελθόν. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, και η δημοσιογράφος του Πρωινού, Ελένη Βουλγαράκη, είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πλέον ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Ελένη Βουλγαράκη δεν διστάζει να σχολιάσει on air τις αγωνιστικές επιδόσεις του αγαπημένου της, κάτι που στη αρχή δεν συνέβαινε ούτε για αστείο. Από την άλλη και ο Φώτης Ιωαννίδης της αφιέρωσε το Κύπελλο Ελλάδος, που κατέκτησε την περασμένη Κυριακή ο Παναθηναϊκός. Όσο περνάει ο καιρός κάνουν όλο και περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις, όπου δείχνουν σίγουροι για αυτή τη σχέση.

Η νέα κοινή εμφάνιση της Ελένης Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελένη Βουλγαράκη εμφανίστηκε σε βάφτιση μαζί με τον σύντροφό της. Σημειώνεται, δε, ότι τα στιγμιότυπα στα οποία τους απαθανάτισαν οι φίλοι τους, φαίνονται φουλ ερωτευμένοι, με την Φώτη Ιωαννίδη να την κρατάει σφιχτά αγκαλιά και χωρίς καμία διάθεση να κρύψει το οτιδήποτε.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα αναδημοσίευσε και η Ελένη Βουλγαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και το βίντεο που μοιράστηκε:

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης σε βάφτιση

Τι έλεγε η δημοσιογράφος για τη σχέση τους

Η Ελένη Βουλγαράκη είχε τοποθετηθεί μέσα από το Πρωινό για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη. «Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν, και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Επειδή είναι πολύ σοβαρός αθλητής, δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι», έχει πει για τον αγαπημένο της, αλλά και για τους λόγους που σπάνια αναφέρεται δημόσια σε εκείνον.