Κέλλυ Κελεκίδου – Παντρεύεται η αδερφή της, Μαρίνα: «Μικρό μου κοριτσάκι, δίπλα σου σε όλα!»

Επισκέφθηκαν μαζί οίκο νυφικών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με τον ωραιότερο τρόπο υποδέχτηκαν το καλοκαίρι στην οικογένεια της Κέλλυς Κελεκίδου, καθώς η αδερφή της τραγουδίστριας, Μαρίνα Κελεκίδου θα παντρευτεί σύντομα τον αγαπημένο της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αποκάλυψη της Κέλλυς Κελεκίδου για την αδερφή της

Η Κέλλυ Κελεκίδου ανέβασε φωτογραφίες μαζί με την αδερφή της από την επίσκεψή τους σε οίκο νυφικών. Η Μαρίνα επέλεξε τη δημιουργία που θα τη συνοδεύει στη μεγάλη μέρα και πλέον μετράει αντίστροφα για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Το μικρό μου κοριτσάκι, η Μαρίνα Κελεκίδου παντρεύεται! Δίπλα σου σε όλα», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης: Κέλλυ Κελεκίδου: «Μιλάω και συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή...» - Η ιδιαίτερη σχέση με τον Βασίλη Καρρά

Μεγαλύτερη ευχή δεν υπάρχει για την αδερφή της, απ' το να στεριώσει με τον σύντροφό της όσο η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη. Το ζευγάρι έχει κλείσει δύο δεκαετίες μαζί και δηλώνει ακόμα ερωτευμένο. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, αποκάλυψε πως δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά κάνουν διαρκή αγώνα μέσα σε αυτό το διάστημα για να κρατούν ζωντανή τη σχέση τους.

Οι δηλώσεις της για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη

«Ο γάμος είναι ένας διαρκής αγώνας και όταν σταματάει αυτός ο αγώνας, νομίζω ότι σταματάνε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση. Όταν είσαι με τον άλλον 20 χρόνια υπάρχουν πολλές στιγμές, που έρχεσαι και λες φτάνει, δεν μπορώ. Νομίζω όμως ότι όταν υπάρχει αγάπη και ό,τι και να συμβεί η αγάπη είναι ο παρονομαστής. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, σέβομαι πάντα τις επιλογές του Νίκου, σέβεται και ο Νίκος τις δικές μου. Οπότε όταν υπάρχει ο παρονομαστής με τη λέξη αγάπη και σεβασμός εκεί νομίζω ότι πάντα θα βρεις μια δικλείδα για να μπορείς να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα», τόνισε η Κέλλυ Κελεκίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Happy Day.