Κατερίνα Καινούργιου: Μετά τα αποθεωτικά σχόλια για τον Μιλτιάδη Μαρινάκη συναντήθηκε μαζί του

Η φωτογραφία που μοιράστηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Μετά την ιστορική κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, τα φώτα έπεσαν μεταξύ άλλων στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και στον πρωτότοκο γιο του Μιλτιάδη. Με αυτή την αφορμή, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυπτε ότι τους δένει μία μακροχρόνια φιλία, από τότε που εκείνος ήταν 17 ετών.

«Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο γιος του Προέδρου είναι και πολύ καλός μου φίλος.Ήταν εκεί, είχε την κούπα και την έκανε τατουάζ. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, από 17 χρονών. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι το μεγαλύτερο παιδί του Βαγγέλη Μαρινάκη και της συζύγου του, Σούλας. Εγώ έχω αδυναμία στην κυρία Σούλα. Τα πάντα ξεκινούν από την οικογένεια και πάντα της λέω πόσο ωραία δουλειά έχει κάνει και με τέσσερα παιδιά της», έλεγε χαρακτηριστικά μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα στον ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Θεωρώ ότι είναι ο πιο ωραίος Έλληνας! Είναι καλλονός» - Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη

Και συμπλήρωνε αποθεώνοντάς τον: «Ο Μίλτος έχει αναλάβει και την Nottingham, είναι πολύ δουλευταράς και πάντα δίπλα στον μπαμπά του σε όλα. Φίλος μου είναι,θεωρώ ότι είναι ο πιο ωραίος Έλληνας. Είναι καλλονός! Είναι καλλονή και η μητέρα του. Είναι πολύ χαμηλών τόνων γενικότερα, δεν του αρέσουν ούτε φωτογραφίες ούτε δημοσιεύματα».

Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Μιλτιάδη Μαρινάκη μετά τα αποθεωτικά σχόλια και φωτογράφισε του τατουάζ με το κύπελλο του Ολυμπιακού που «χτύπησε» ο 25χρονος στη δεξιά γάμπα μετά το φινάλε του Conference League. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η φωτογραφία με το τατουάζ του Μιλτιάδη Μαρινάκη που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου