Άρης Αντωνόπουλος: «Βίωσα bullying από καθηγητές, γονείς συμμαθητών, από ανθρώπους στον δρόμο...»

«Δεν είχα καθόλου φίλους μόνο με τον Παναγιώτη Φιλιππαίο κάναμε παρέα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άρης Αντωνόπουλος: «Βίωσα bullying από καθηγητές, γονείς συμμαθητών, από ανθρώπους στον δρόμο...»

Ο Άρης Αντωνόπουλος, που συμμετέχει στη σειρά «Ηλέκτρα», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη. Ο νεαρός ηθοποιός καθήλωσε με την εξομολόγησή του για το διαρκές bullying που δεχόταν στο σχολείο, τόσο από συμμαθητές, όσο και από καθηγητές, καθώς από μικρός ασχολήθηκε με τον χώρο της υποκριτικής.

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Αντωνόπουλος αυτό το όνειρο τον οδήγησε μακριά από τα υπόλοιπα παιδιά, εκτός απ' τον Παναγιώτη Φιλιππαίο, που επίσης έπαιζε ως παιδί σε σειρά τηλεόραση. «Έχω βιώσει πάρα πολλές φορές bullying. Γενικά, όλα μου τα χρόνια στο σχολείο, ήταν κυρίως bullying αλλά από όλο τον κόσμο. Δηλαδή από καθηγητές, από γονείς συμμαθητών, από συμμαθητές, από ανθρώπους στον δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εννοείται πως είχε σχέση το γεγονός ότι ήμουν στην τηλεόραση. Για ποιον άλλο λόγο; Τότε το να είσαι αναγνωρίσιμος ήταν ίσως προνόμιο ανθρώπων οι οποίοι είχαν το βήμα για να το κάνουν και κυρίως ήμασταν οι ηθοποιοί. Τώρα, μέσα από τα social media, αυτό το προνόμιο το έχουν και άλλοι και καλά κάνουν», ανέφερε εν συνεχεία ο Άρης Αντωνόπουλος.

Αποκαλύψεις από την Άρη Αντωνόπουλο

Ο Άρης Αντωνόπουλος τόνισε πως: «Εμένα οι καθηγητές με ρωτάγανε και μου έλεγαν “πόσα παίρνεις;”. Θυμάμαι μια φορά που ήμουν άρρωστος και μου έλεγαν “δεν σου δικαιολογώ τις απουσίες γιατί μάλλον έκανες γύρισμα”. Ήταν μια περίοδος που δεν είχα καθόλου φίλους, ούτε στο σχολείο. Μόνο με ένα παιδί κάναμε λίγη παρέα ο οποίος ήταν στην ίδια φάση με μένα. Είναι ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ο οποίος έπαιζε τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” και ήμασταν φίλοι».

«Βίωνε ακριβώς το ίδιο πράγμα, δηλαδή είχε κι αυτός bullying στο σχολείο και ήταν μια περίοδος δύσκολη, αλλά κι εγώ σαν παιδί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και ούτε έχεις τρόπο να το διαχειριστείς. Υπήρξαν εν τέλει άνθρωποι στη ζωή μου, οι οποίοι ακόμα είναι φίλοι μου. Με την κολλητή μου ήμασταν φίλοι απ' όταν καθόμασταν μαζί στο θρανίο, στην Α' Γυμνασίου», κατέληξε όσον αφορά το bullying που δεχόταν ο Άρης Αντωνόπουλος.