Μαρίνα Σπανού: «Ο δρόμος ήταν ένα μεγάλο σχολείο και πολύ σκληρός»

Ξεκίνησε από εκεί και σήμερα κατακτά τη μουσική σκηνή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρίνα Σπανού: «Ο δρόμος ήταν ένα μεγάλο σχολείο και πολύ σκληρός»

Την πρώτη της ζωντανή συνέντευξη στην τηλεόραση παραχώρησε η Μαρίνα Σπανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία έχει κατακτήσει τα social media, μίλησε για το ξεκίνημά της ως έφηβη ακόμα και τις μέρες που τραγουδούσε στον δρόμο, μέχρι να φτάσει σήμερα να δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, κάθε φορά που μου στέλνουν βίντεο αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι αυτή. Δεν πίστευα ποτέ ότι η φωνή μου θα ταξιδέψει σε τόσα μέρη και κάθε φορά ξαφνιάζομαι με τον ίδιο τρόπο. Θέλω να κρατήσω και μία απόσταση γιατί με αγχώνει η προσδοκία που δημιουργώ στον εαυτό μου, ότι πρέπει να έρθει η επόμενη επιτυχία. Αλλά μου αρέσει που με εκπλήσσει ακόμη αυτό», δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Σπανού.

Η Μαρίνα Σπανού για την απόφαση της να βγει στον δρόμο

Εν συνεχεία μίλησε για τα social media, στα οποία κάνει θραύση, δηλώνοντας ότι: «Είναι τρομερό εργαλείο και είναι κομμάτι της καθημερινότητας. Είναι η γενιά μας αυτή. Δεν θα πήγαινα σε talent show, ήθελα να είναι πιο αυτοσχέδιο και στα social ένιωθα ελεύθερη να είμαι ο εαυτός μου».

«Ήταν παρορμητική η απόφαση να βγω στο δρόμο, είχα ανάγκη να επικοινωνήσω μέσα στην καραντίνα. Μια μέρα, περπατούσα στην Αποστόλου Παύλου και ακούω έναν μουσικό, ο οποίος είχε φέρει πιάνο και έπαιζε κάτω από την Ακρόπολη το “Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι”. Συγκινήθηκα κι εκείνη τη στιγμή είπα ότι αυτό θέλω να κάνω», δήλωσε αμέσως μετά η Μαρίνα Σπανού.

Η σταθερή πορεία και ο... influencer μπαμπάς

«Ήταν μεγάλο σχολείο ο δρόμος. Και πολύ σκληρός, αλλά είχα την άγνοια που σου προκαλεί το εφηβικό θράσος κι ένιωθα παντοδύναμη. Δεν με ένοιαζε, πήγα στην αρχή με φίλους για να νιώθω ασφάλεια και ότι έχω έναν λόγο να τραγουδάω, και μετά οι περαστικοί έγιναν σταθεροί. Είχε μια ροή η πορεία μου και είμαι ήρεμη με αυτό», τόνισε εν συνεχεία η Μαρίνα Σπανού

«Έχω κάνει τον μπαμπά μου (σ.σ. τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό) influencer. Το αγαπημένο μου ταξίδι θα είναι για την Επίδαυρο», είπε στο κλείσιμο της κουβέντας η Μαρίνα Σπανού.