Αντίνοος Αλμπάνης: Αυτός είναι ο λόγος που θύμωσε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στα γυρίσματα του Maestro

Τα φλερτ και η συνεργασία στη σειρά του MEGA

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντίνοος Αλμπάνης: Αυτός είναι ο λόγος που θύμωσε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στα γυρίσματα του Maestro

O Αντίνοος Αλμπάνης ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο ηθοποιός μίλησε εφ' όλης της ύλης με τον Κώστα Τσουρό, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα φλερτ, στη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Maestro, καθώς και στο λόγο για τον οποίο του θύμωσε.

«Τρία χρόνια τώρα έχουμε περάσει μαγικές στιγμές. Περάσαμε κάτι βραδιές στους Παξούς. Η Μαρία Καβογιάννη είναι μηχανή παραγωγής χαράς. Μαζευόμασταν στα σπίτια και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Η Χαρούλα Αλεξίου είναι ένας υπέροχος, μαγικός άνθρωπος. Το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαμε ένα κοινό στόχο, να βγει μία ωραία δουλειά για τον κόσμο. Κανείς δεν έβαλε το “εγώ” του πάνω από τη δουλειά. Σε πολύ μεγάλο βαθμό ευθύνεται γι' αυτό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε επίσης: Αντίνοος Αλμπάνης: «Μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να...» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter με ανάρτησή του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για την πιο δύσκολη σκηνή

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός τόνισε πως: «Θέλω τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα και σαφή, να ξέρω πού αρχίζω και πού τελειώνω. Είμαι της σχέσης, γι' αυτό και μου λείπει, ακόμα μόνος είμαι! Εξακολουθώ να είμαι η ίδια καλαμιά στον ίδιο κάμπο. Προτιμώ τη συντροφικότητα από την επιτυχία, η επιτυχία δεν θα σε σκεπάσει τη νύχτα».

Στο Maestro έπαιζε μαζί με το σκυλάκι του, την Μπλου, την οποία ωστόσο κλήθηκε να θάψει βάσει σεναρίου. «Ένιωσα φρικτά, ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ενδέχεται να μου συμβεί στο μέλλον. Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το έβαλε αυτό στο σενάριο. Του λέω “καλέ μου άνθρωπε, στο σινεμά και στην τηλεόραση δεν σκοτώνεις σκυλί και παιδί, θα σε μισήσει ο κόσμος”. Και θυμώνω πιο πολύ γιατί τον Χαράλαμπο τον έφερε σαν φάντασμα στην σειρά, την Μπλου όμως δεν την έφερε», δήλωσε σχετικά με αυτό το θέμα ο Αντίνοος Αλμπάνης.