Τάσος Τρύφωνος: «Αν το TV Queen έβγαινε αρχές Σεπτεμβρίου, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα...»

«Δεν με ξάφνιασε το πρόωρο τέλος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τάσος Τρύφωνος: «Αν το TV Queen έβγαινε αρχές Σεπτεμβρίου, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα...»

Ο Τάσος Τρύφωνος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα για το πρόωρο τέλος του TV Queen, στο οποίο ήταν καθηγητής. Μιλώντας γι' αυτή την εξέλιξη, τόνισε πως ήταν μια δύσκολη περίοδος για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, με έντονο ανταγωνισμό, και πολλά γεγονότα που διέκοψαν τη ροή των live.

«Περνάω πάρα πολύ ωραία στο TV Queen ανάμεσα στη Γκαγκάκη και στη Χριστοπούλου, που είναι δεξιά και αριστερά μου. Τις πειράζω συνέχεια, τους δείχνω τι γράφουν στο twitter, είμαι το πειραχτήρι της επιτροπής. Κι εμάς μας ενημέρωσαν ότι θα γίνει νωρίτερα ο τελικός του TV Queen. Έγιναν πολλά σημαντικά γεγονότα, δεν είχε σταθερό ραντεβού και αυτό έπαιξε ρόλο. Πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, μετά ο Παναθηναϊκός το μπάσκετ, τώρα βγήκαμε Παρασκευή αντί Κυριακή... Η περίοδος αυτή ήταν ιδιαίτερη, γιατί ήταν και το Πάσχα, είναι και εκλογές τώρα», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Τρύφωνος.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, ήταν αναμενόμενο!» - Οι πρώτες δηλώσεις για το πρόωρο τέλος του Tv Queen

Δεν δήλωσε ξαφνιασμένος απ' το πρόωρο τέλος του TV Queen ο Τάσος Τρύφωνος

«Εγώ είχα υπογράψει για δέκα επεισόδια, δεν με ξάφνιασε το πρόωρο τέλος, όπως δεν με ξαφνιάζει κάτι στην τηλεόραση. Διαβάζω για σειρές που παίρνουν έγκριση και μετά τους λένε ότι δεν θα πάνε, καθώς και για παρουσιαστές που θα πάρουν μεταγραφή, αλλά μετά δεν κάνουν. Σε όλα τα κανάλια υπάρχει μία ρευστότητα φέτος. Τα έβλεπα τα νούμερα τηλεθέασης, ήταν μια δύσκολη ζώνη, με δυνατή μυθοπλασία απέναντι. Ήταν μία προσπάθεια... Με τον Νίκο Κοκλώνη μίλησα όταν ξεκινήσαμε, μετά δεν έτυχε, αλλά ήταν εντάξει σε όλα. Με εντυπωσιάζει το πόσο ανοιχτός και δοτικός είναι, θέλει να κάνουμε πράγματα. Αν το TV Queen έβγαινε αρχές Σεπτεμβρίου, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μπορεί να μην ήταν καλό το timing», τόνισε κλείνοντας ο Τάσος Τρύφωνος.