Κατερίνα Ζαρίφη για Γιώργο Λιάγκα: «Διαφέρουν οι απόψεις μας, δεν θα κάνω ποτέ κάτι τόσο επιθετικό»

Η εξομολόγηση για τον «Πρωινό Καφέ» και τον ανταγωνισμό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη για Γιώργο Λιάγκα: «Διαφέρουν οι απόψεις μας, δεν θα κάνω ποτέ κάτι τόσο επιθετικό»

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά στο δικό της «δελτίο» στην «Οδό Ζαρίφη 2» που παρουσιάζει κάθε απόγευμα στο Open, αλλά μίλησε για την πορεία της στην πρωινή ζώνη, καθώς και για το ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Όταν έκανα τη μετάβαση και ανέλαβα εκπομπή, δεν είχα αγωνία για το όνομα “Ζαρίφη” να πάρει τα πάνω του, αλλά περισσότερο να διατηρήσω τα χαρακτηριστικά μου. Συνήθως όταν αναλαμβάνεις κεντρικό ρόλο κάπου, παίζουν άλλοι “μπάλα” και είναι βασικό για τον άνθρωπο που ηγείται να διατηρήσει το χιούμορ του, αλλά και τις ισορροπίες μαζί με την άποψή του», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Ζαρίφη: Έκλεισε απότομα την τηλεφωνική σύνδεση με την Μαρία Αντωνά - «Να το! Κλείστε την»

Για να συμπληρώσει: «Θεωρώ ότι έχουμε λίγο μπερδευτεί στο τι σημαίνει το “σπάω αυγά”. Δεν είμαι καλή στο κομμάτι του να απαντήσω σε κάποιον. Δεν είναι θέμα διπλωματίας, γιατί δεν έχω καλές σχέσεις με αυτούς που δεν έχω απαντήσει. Σαφώς αν θιγεί η αξιοπρέπειά μου ή αν κάποιος θίξει κάτι που για εμένα είναι κόκκινη γραμμή, θα απαντήσω, όπως σε ρατσιστικά, ομοφοβικά και χοντροφοβικά σχόλια».

«Σε αυτήν την εκπομπή έχω την συνεπιμέλεια και ξέρεις ότι εκεί υπάρχουν κόντρες. Δεν είναι “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”, ούτως ή άλλως είμαι κάθετα αντίθετη σε αυτή τη λογική. Τώρα πια ξέρω και θα αλλάξω κάτι που δεν μου αρέσει στην εκπομπή, όπως άλλαξαν πολλά και αυτό μας ευνόησε. Σημαίνει ότι υπήρχε μία περπατησιά που μπορεί να μην ήταν λάθος, αλλά εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε.», κατέληξε η Κατερίνα Ζαρίφη σε ό,τι αφορά την εκπομπή που παρουσιάζει στο Open.

Η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Πρωινό Καφέ και για τον Γιώργο Λιάγκα

«Έτσι έγινε και στον Πρωινό Καφέ, υπήρχε μία περπατησιά, που δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω. Θα ήταν εύκολο να ρίξω όλο το βάρος στον Νίκο Μουτσινά, αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη για το αρνητικό σχόλιο. Τώρα έχουμε “μπετώσει”. Πλέον δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή, είναι ΟΥΚ. Δεν ξέρω αν έχω τα “άντερα”, είναι η πιο ανταγωνιστική ζώνη», τόνισε εν συνεχεία η Κατερίνα Ζαρίφη.

Κλείνοντας, απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα. «Θα πηγαίναμε μαζί για φαγητό, αλλά φοβάμαι ποιος θα φάει περισσότερο και μην μου άρπαζε το παϊδάκι από το χέρι! Δεν θα μπορούσα να κάνουμε μαζί εκπομπή. Συμφωνώ ότι είναι ένας παρουσιαστής “πιστόλι”, αλλά διαφέρουμε παρασάγγας. Διαφέρουμε στις απόψεις μας και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Δεν θα κάνω ποτέ κάτι τόσο επιθετικό, δεν είμαι αυτής της σχολής», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή του Mega.