Μάριος Αθανασίου: «Μεγαλώνουμε ένα παιδί μαζί, αλλά...» - Η αμηχανία σε ερώτηση για τη Μαρία Σολωμού

«Δε λύνουμε τις διαφορές μας πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας σολομό. Είναι δύσκολα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μάριος Αθανασίου: «Μεγαλώνουμε ένα παιδί μαζί, αλλά...» - Η αμηχανία σε ερώτηση για τη Μαρία Σολωμού

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. Απάντησε για τις εκλογές και την σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις και για την καριέρα του στην υποκριτική.

Του έγιναν, όμως, και κάποιες ερωτήσεις για την πρώην του και μητέρα του γιου του, Μαρία Σολωμού, με τον ηθοποιό να εξηγεί πως δεν αισθάνεται άνετα να απαντάει συνέχεια για εκείνη, ενώ ανέφερε και λεπτομέρειες για την σχέση τους μετά από τόσα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου

«Επειδή δεν είμαι και πολύ μαθημένος σε τέτοιους ρυθμούς, οι βουλευτικές εκλογές θα είναι κάτι διαφορετικό. Έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση, άγχος και δυσκολία, αλλά έχει και το πολύ ευχάριστο, που εμένα μου αρέσει δηλαδή, η επαφή με τον κόσμο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει και φέρνει μια αλλαγή, για την οποία ήρθε και γι’ αυτό εκλέχθηκε και προσπαθεί να την κάνει πράξη. Δεν ξέρω αν θα το έκανα έτσι ακριβώς με τη δημόσια εικόνα μου. Αλλά εγώ είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Αυτό είναι το καλό με τα αριστερά κόμματα ότι υπάρχει αποδοχή και ποικιλία», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε εάν θα παρευρεθεί στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε: «Δε με έχει καλέσει στον γάμο του στην Κρήτη. Δε νομίζω ότι θα μπαίναμε ποτέ σε αυτό το ζητούμενο».

Δείτε επίσης: «Τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος...» - Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για τον γιο που απέκτησε με τη Σολωμού και τις κόρες με τη Μάρθα Αμαξοπούλου

Για τη Μαρία Σολωμού και την οικογένειά τους, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του. Έτσι τη θυμάμαι και έτσι ήταν πάντα. Απλώς αισθάνομαι λίγο αμήχανα να μιλάω γι’ αυτήν. Είναι στη ζωή μου, μεγαλώνουμε ένα παιδί μαζί, αλλά είναι μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και 18 χρόνια. Δεν αισθάνομαι ότι έχω τη δικαιοδοσία να μιλάω για εκείνη, μιλάει η ίδια για τον εαυτό της. Ούτως ή άλλως το κάνει πολύ ωραία και έντονα».

«Πρέπει να σταματήσουμε κάποια στιγμή να λέμε "σουηδικό μοντέλο οικογένειας" και να το ονομάσουμε ελληνικό. Αν θεωρούμε στο μυαλό μας ότι σουηδικό μοντέλο είναι να μπορούν να συνεννοούνται δύο άνθρωποι για το παιδί τους, και ελληνικό να πλακωνόμαστε στο ξύλο και να παίρνει ο ένας το παιδί να βρίζει τη μάνα του και η μάνα να βρίζει τον πατέρα και να βλέπεις το παιδί μια φορά το δίμηνο, χαρείτε το. Δε λύνουμε τις διαφορές μας πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας σολομό. Είναι δύσκολα. Θέλει αγώνα και διπλωματία, αποδοχή, άρα πολλά πράγματα που οφείλεις να τα κάνεις. Δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, υπάρχει μια δυσκολία. Θέλει χρόνο. Αυτό κάναμε και με τη Μαρία. Προσπαθήσαμε με δυσκολίες στην αρχή και αργότερα λίγο καλύτερα», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου ήταν 2,5 χρονών τη μέρα που έφυγε ο Μάριος από το σπίτι...» - Η συμπεριφορά του γιου της μόλις χώρισε με τον Αθανασίου

Όσον αφορά στην καριέρα του, επισήμανε: «Έχω περάσει διάστημα που νόμιζα ότι μου αξίζουν τα πάντα και όρι ήμουν κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Μου πήρε μία διετία να συνέλθω. Υπήρξε μια εποχή που νόμιζα πως είχα κάτι από Χόλυγουντ. Ήμουν μικρός, στα 20 - 30 μου. Στη ζωή μου έχω πιάσει πάτο τρεις φορές μέχρι τώρα. Δε θεωρώ ότι είμαι πάντα στα καλύτερά μου, είναι ελάχιστες οι φορές που θυμάμαι να λέω ότι είμαι καλά. Παλεύω με τις δυσκολίες μέσα μου και έξω μου».