Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Είναι τραγικό! Δεν καταλαβαίνω την εμμονή του Τριαντάφυλλου μαζί μου»

Η απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη και τα αρνητικά σχόλια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Σε διαφορετικό τόνο μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Ήρθε και έδεσε». Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε στο πρόσφατο ξέσπασμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα απέναντί της, με αφορμή δηλώσεις της, ενώ τόνισε πως ο Τριαντάφυλλος έχει σταθερά εμμονή μαζί της, την οποία εκφράζει μέσω διαδικτύου.

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν μου απάντησε όσο ήμουν στο πλατό, απορώ γιατί. Λογικά μίλησαν με τον Άρη Σοϊλέδη στο τηλέφωνο και είπαν να δώσει μία συνέντευξη και να λέει αρνητικά σχόλια για εμένα. Η Μαρία Αντωνά είναι εκείνη που πρέπει να μιλήσει, είναι στο δικό της χέρι τι θα κάνει. Βγήκα να στηρίξω μία κοπέλα που έλεγε μόνο για εκείνον στο Survivor, από κει και πέρα είναι στο χέρι της. Αναμείχθηκαν κι άλλα άκυρα άτομα που δεν έχουν αρμοδιότητα, για να την “πουν” σ' εμένα. Υπήρχε στοχευμένη εμμονή», δήλωσε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε επίσης: Χρήστος Δάντης: Η πρώτη αντίδρασή του μετά τη δήλωση για τον ''φάλτσο'' Τριαντάφυλλο - Ο εκνευρισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Τριαντάφυλλο

«Για άλλη μία φορά εμπλέκουν τον Χρήστο (σ.σ. Δάντη) σε κάτι που αφορά εμένα. Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή, δεν έχω κάνει κάτι στον Τριαντάφυλλο. Είναι κακό να βγαίνεις και να κάνεις αρνητική κριτική σε έναν άνθρωπο που δεν σε έχει πειράξει. Και το post του αναφέρεται στα περσινά συμβάντα που μας απέβαλαν με τη Δαλάκα και ο Τριαντάφυλλος που κολλάει με το περσινό Survivor; Είναι τραγικό. Και εμπλέκεις κι έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε η Ασημίνα σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση του Τριαντάφυλλου.

Όπως τόνισε εν συνεχεία η πρώην παίκτρια του Survivor: «Όταν έβλεπα τη συνέντευξη του Τριαντάφυλλου ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν μπορώ να μιλάω με ανθρώπους που χωρίς λόγο δημιουργούν θέμα. Είναι ένα hot θέμα, βγαίνει η Ασημίνα από το Survivor. Α, κάτσε να ασχοληθούμε με την Ασημίνα, για να ξαναβγούμε στην επικαιρότητα. Που δεν νομίζω να το έχει ανάγκη».

Άρης Σοϊλέδης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Δεν θα πάρω τηλέφωνο τον Άρη Σοϊλέδη».

«Κάποια στιγμή και ο Χρήστος θα έκανε μπαμ και έκανε μπαμ. Γιατί κράζουνε μόνιμα τον άνθρωπό του. Δεν τα είχα πει έτσι χύμα. Ευχαριστώ την Κύπρο που τα είπα. Δεν θα πάρω τηλέφωνο τον Άρη Σοϊλέδη, γιατί κι εκείνος έλεγε όσο ήμουν στο παιχνίδι ότι τα δάκρυά μου είναι ψεύτικα. Έκανε κακό στην εικόνα μου, γιατί με έλεγαν κλαψιάρα, αλλά έτσι είμαι και έχω ευαισθησίες», κατέληξε στη συνέντευξή της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.