Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γέννηση του παιδιού του: «Υποκλίνομαι στις γυναίκες, εγώ ήμουν απλά υποστηρικτικός»

«Όταν μάθαμε με τη Δανάη ότι θα κάνουμε κόρη, πέταξα από τη χαρά μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γέννηση του παιδιού του: «Υποκλίνομαι στις γυναίκες, εγώ ήμουν απλά υποστηρικτικός»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γέννηση της κόρης του και υποκλίθηκε στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη για τη δύναμη που έδειξε και δείχνει σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα τόνισε πως επειδή μεγάλωσε περιτριγυρισμένος από γυναίκες, έμαθε από νωρίς να τις αγαπάει και να τις εκτιμάει ακόμα περισσότερο.

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με πολλές γυναίκες, είχα τη γιαγιά μου, τη μάνα μου προφανώς, θείες, νονές, την αδερφή μου... Πάντα θαύμαζα και εκτιμούσα τη γυναικεία φύση. Οι γυναίκες δίπλα στις οποίες μεγάλωσα, ήταν πολύ διαφορετικές η μια με την άλλη. Οπότε για μένα, όλο αυτό το κομμάτι της γυναικείας φύσης μου ήταν κάτι πολύ οικείο. Όταν λοιπόν μάθαμε με τη Δανάη ότι θα κάνουμε κόρη, πέταξα από τη χαρά μου, ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε κοριτσάκι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ακόμα με λένε γιο της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου περιγράφει τη γέννηση της κόρης του

«Στη συνέχεια, αυτό που είδα που έκανε η γυναίκα μου μαζί με τη μαία στον τοκετό… Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου, τι να λέμε τώρα για θέατρα και Επιδαύρους, το έχω στο μυαλό μου σαν ένα όνειρο. Με έχουν βίντεο, αλλά προτιμώ να μην το δω, να το έχω στο μυαλό μου. Φοβήθηκα γιατί είναι το άγνωστο, δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Υποκλίνομαι στις γυναίκες, εγώ ήμουν απλά υποστηρικτικός. Όλο αυτό που περνάει η γυναίκα στην εγκυμοσύνη και φυσικά στη μητρότητα, είναι κάτι στο οποίο στέκομαι, το θαυμάζω και προσπαθώ να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ» ανέφερε εν συνεχεία ο Γιώργος Παπαγεωργίου.