Γιώργος Αλκαίος για Μαζωνάκη: «Γι' αυτό λένε “μην κάνεις δουλειά με την οικογένεια”»

Ο τραγουδιστής πήρε θέση στη διαμάχη τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία (αριστερά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία (αριστερά): NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Fay's Time» με τη Φαίη Σκορδά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε εφ' όλης της ύλης για την αποχή του από το τραγούδι, για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, καθώς και για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω.

«Όταν πήγα στο νησί (σ.σ. τη Μήλο) δεν ήξερα ότι θα κρατήσει τόσο πολύ, είπα όσο νιώσω. Τελικά πέρασαν 11 χρόνια μέχρι να επιστρέψω. Πήγαινα από τα 26 μου, και έμενα κάθε χρόνο στα ξαδέρφια μου, και είπα να κοιτάξω πώς πρέπει να περάσω όμορφα την περίοδο μετά τα 40. Στη Eurovision ουσιαστικά είχε κλείσει ένας κύκλος. Δεν υπήρχε κάποια απογοήτευση, αλλά θες κάποια στιγμή να ξεκουραστείς. Εμένα μου πήρε λίγο παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αλκαίος: Η μητέρα που δεν γνώρισε, οι σχέσεις με τον πατέρα του και η Eurovision

«Άνοιξα δωμάτια για να μην αναγκαστώ να τραγουδήσω. Το 2010-13 υπήρχαν καλλιτέχνες που τραγουδούσαν σε καφετέριες και δεν ήταν ωραίο. Δεν θα ήθελα να με δω σε αυτή την κατάσταση, οπότε έκανα αυτό. Δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα, δεν τα κυνήγησα, γι' αυτό και μου ήρθαν. Μου άρεσαν πολύ τα γρήγορα αυτοκίνητα, πλέον δεν είμαστε για τέτοια», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου, ο Γιώργος Αλκαίος τόνισε πως: «Ήταν μία επιστροφή μετά μουσικής και γέλιου. Δεν ήθελα να κάνω αυτό που έκανα και πριν, κάνω κάτι τελείως διαφορετικό». Σε μία εβδομάδα ξεκινάει νέο σχήμα στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στον Νίνο και τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, δηλώνοντας πως: «Ο κόσμος πλέον θέλει να περάσει καλά. Λέω τη δισκογραφία μου, αλλά κάνουμε και ένα καλοκαιρινό πάρτι».

Ο Γιώργος Αλκαίος για τη συντροφικότητα και τον Γιώργο Μαζωνάκη

Μιλώντας για τη συντροφικότητα στη ζωή του, ο Γιώργος Αλκαίος δήλωσε πως: «Υπήρχε συντροφικότητα, αλλά όχι για γάμους και τέτοια. Αυτά μπορείτε να τα συζητάτε εσείς. Αν δεν βρεις τον άνθρωπο για να συμπορευτείς στη ζωή, δεν χρειάζεται να παντρευτείς. Δεν ήθελα εδώ και χρόνια να κάνω παιδιά, δεν είναι και κατάσταση αυτή που ζούμε για να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Συμφωνώ με τον Καρβέλα που ζήτησε συγγνώμη στα παιδιά του, γίνονται ασύλληπτα πράγματα. Έχω σκεφτεί να υιοθετήσω και πιστεύω ότι θα το κάνω».

Κλείνοντας η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Γιώργο Αλκαίο για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του. Ο τραγουδιστής φάνηκε να μην γνωρίζει τι έχει συμβεί: «Ειλικρινά τώρα το έμαθα εγώ. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Τον Γιώργο τον ξέρω, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο γιατί δεν έχω καταλάβει. Εγώ θα του πω δύναμη, γιατί δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς».

«Τι λένε συνήθως; Μην κάνεις δουλειά με την οικογένεια. Έτσι λένε. Νομίζω ότι έχουν δίκιο. Έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, "καλύτερα μόνος σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα". Κι αυτό κάνω και εγώ όλα τα χρόνια. Δεν αφήνω πολλά πράγματα σε άλλους. Για αυτό λέω δεν ξέρω τι έγινε με τον Γιώργο», απάντησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αλκαίος.