Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της - Λίγες ώρες μετά τον τοκετό

Σε πελάγη ευτυχίας η νέα μανούλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Κάβουρα
Instagram / Βίκυ Κάβουρα

Την Πέμπτη 30/5 ανακοινώθηκε πως η Βίκυ Κάβουρα γέννησε το πρώτο της παιδί, κάνοντας μπαμπά για δεύτερη φορά τον σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα (δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση με τη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή). Αυτές τις ώρες, λοιπόν, μητέρα και κόρη παραμένουν στο μαιευτήριο, με την πρώτη να ξεκουράζεται και να απολαμβάνει τις πρώτες τους αγκαλιές και τα χάδια τους.

Και αφού συνήλθε λιγάκι, πραγματοποίησε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη νεογέννητη μπέμπα της. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα μικρά πατουσάκια της, για να την παρουσιάσει στους διαδικτυακούς της φίλους και αμέσως γέμισε με μηνύματα και ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της (δείτε εδώ την τελευταία της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα με τη νεογέννητη κόρη της

«Καλώς ήρθες ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βίκυ Κάβουρα πρώτη ανάρτηση με την κόρη της

Παράλληλα με τα ευχάριστα για τον τοκετό της Βίκυ Κάβουρα την Παρασκευή 31/5 μέσα από το Happy Day έγινε άλλη μια ευχάριστη αποκάλυψη αναφορικά με το όνομα που θα πάρει η κόρη της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως η μικρή κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον.