Βασίλης Καρράς: Τα εκατομμύρια που του έταξαν για το χωριό της Ειρήνης - Η πρόταση που του έκαναν για τον επίγειο παράδεισο που έφτιαξε για την κόρη του

Η αποκάλυψη μετά το άνοιγμα της "τεράστιας" διαθήκης του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από μερικά 24ωρα έγινε γνωστό πως άνοιξε η διαθήκη του Βασίλη Καρρά, πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, η οποία ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια σε αξία. Για το γεγονός αυτό μίλησε το πρωί της Παρασκευής 31/5 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο κουμπάρος του Παναγιώτης Πετρίδης, με τον οποίο είχε δημιουργήσει το "χωριό της Ειρήνης", για την κόρη του, την λατρεμένη του Φάρμα.

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε την πρόταση που είχαν κάνει στον αείμνηστο τραγουδιστή για να την αγοράσει. Τα μηδενικά ήταν πολλά, όμως εκείνος δεν ήθελε για κανένα λόγο να την αποχωριστεί και έτσι δεν δέχθηκε ποτέ τα εκατομμύρια που του υποσχέθηκαν.

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς - Η ευχή που έδωσε στην κόρη του πριν «φύγει»

Η πρόταση που είχε γίνει στον Βασίλη Καρρά για την φάρμα του

«Είχε κοστίσει το χωριό της Ειρήνης γύρω στο 1,5 δις τότε, δηλαδή 5 εκατομμύρια ευρώ. Θυμάμαι ότι του είχε γίνει πρόταση γύρω στα 6-7 εκατομμύρια. Για κάποιο λόγο δεν το έδωσε. Βέβαια, ήταν όνειρο ζωής, δεν ήταν εύκολο αυτό το πράγμα. Το ξεκίνησε από το μηδέν, το έφτασε εκεί που το έφτασε… Τώρα λειτουργεί και ως επιχείρηση. Το δουλεύουν η κόρη και η γυναίκα του, με γάμους, εκδηλώσεις κλπ. Πάει καλά, είναι πανέμορφο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για το ποσό που ακούστηκε για την συνολική περιουσία του Βασίλη Καρρά: «Νομίζω ότι είναι πολύ μεγαλύτερο, γιατί είναι και πράγματα που δεν εκτιμώνται με μολύβι και χαρτί».

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς - Αυτό ήταν το ανεκπλήρωτο τάμα του!

Αυτό είναι το χωριό της Ειρήνης

Το κτήμα, συγκεκριμένα, βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου και περιλαμβάνει από ελιές, κεράσια, σύκα, μέχρι και πιπεριές, καθώς και πολλά άλλα βιολογικά προϊόντα. Παρήγαγε, μάλιστα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο είχε λάβει διεθνείς διακρίσεις και το εξήγαγε και στην Αμερική μέσα σε μαύρα κομψά μπουκάλια και την ετικέτα Karras Farm.

Δείτε επίσης: Το δώρο αξίας 100.000 ευρώ που άφησε στην κόρη του

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Live News, κατέγραψε τις εικόνες από το εσωτερικό του. Στον χώρο υπήρχαν επίσης και χτιστοί φούρνοι, μία τεχνητή λίμνη, ένας εκθεσιακός χώρος, αλλά και η σπάνια συλλογή του από αυτοκίνητα αντίκες. Εκεί βρίσκεται και μία οικογενειακή φωτογραφία, ενώ στην είσοδο της φάρμας πλέον υπάρχει και ένα σημείωμα που άφησαν για εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα οι φανς του.

Δείτε επίσης: Κηδεία Βασίλη Καρρά: Τι ζήτησε η γυναίκα του την ώρα της ταφής του

σημείωμα Βασίλη Καρρά