Κατερίνα Καινούργιου: Με λευκή παντελόνα και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου - Οι δύο άντρες που είχε στο πλευρό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από κάποιες μέρες βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε σε γνωστό μαγαζί του νησιού στην παραλία. Η παρουσιάστρια του ALPHA κάνει πάντοτε εντυπωσιακές εμφανίσεις και αυτή ήταν άλλη μία. Μέσα στο μπεζ της άμμου και τα ξύλινα στοιχεία του κέντρου που βρέθηκε, εκείνη ξεχώριζε με το σύνολο που είχε επιλέξει.

Δείτε επίσης: «Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει...» - Η απάντηση για Ουγγαρέζο, Κωνσταντάρα & Μικρούτσικο

Πιο συγκεκριμένα, φορούσε μία λευκή τζιν παντελόνα, την οποία είχε συνδυάσει με ένα τοπ με δέσιμο στον λαιμό σε γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις, που έκαναν πλήρη αλλά ταιριαστή αντίθεση. Τα ψηλά της πέδιλα ήταν μπεζ για να μη "ζαλίζουν" το μάτι και προσθέτουν περισσότερη πληροφορία στο outfit, ενώ στα χέρια της κρατούσε το τζιν τζάκετ της και είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με γυαλιά ηλίου και χρυσά αξεσουάρ.

Δείτε επίσης: «Έχει τύχει να φλερτάρω και να βγω με έναν άνθρωπο που ήταν 20 χρόνια...» - Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στη Μύκονο

Κατερίνα Καινούργιου Μύκονος

Κατερίνα Καινούργιου φίλοι Μύκονος

Η πέτρινη σουίτα του Γιάννη Πουλόπουλου στο νησί που την φιλοξένησε

Η Κατερίνα Καινούργιου την πρώτη μέρα του Μάη είχε τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του ALPHA έκλεισε τα 39 της χρόνια και παρόλο που δεν γιόρτασε κατά τη διάρκεια του Super Κατερίνα όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο (δείτε εδώ γιατί), βγήκε την ίδια ημέρα με τους αγαπημένους της φίλους για ένα dinner party στη Βουλιαγμένη (δείτε εδώ τον εντυπωσιακό στολισμό και τι έγραφε η τούρτα της πάνω).

Οι εορτασμοί, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μόλις ξεκίνησαν οι διακοπές του Πάσχα, η ίδια αποφάσισε να φύγει εκτός Αθηνών και βρέθηκε στη Μύκονο. Εκεί την περίμενε ο συνεργάτης της από την εκπομπή της, Γιάννης Πουλόπουλος, για να την φιλοξενήσει σε μία από τις σουίτες που διαθέτει στο νησί των ανέμων. Την υποδέχθηκε, μάλιστα, με μία τούρτα και ένα κεράκι για να κάνει την ευχή της.

Γιάννης Πουλόπουλος Κατερίνα Καινούργιου

«Εδώ με το κορίτσι μου που έφτασε μόλις στο @anemelamykonos για να περάσουμε μαζί το Πάσχα. Αλλά επειδή είχε και γενέθλια την περίμενα με τούρτα για να το γιορτάσουμε... ανέμελα!
HAPPY BIRTHDAY MY LOVE με όλες τις ευχές μου για να είσαι πάντα χαρούμενη, χαμογελαστή, επιτυχημένη και δημιουργική!», έγραψε εκείνος με τη σειρά του.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, θα απολαύσει εκεί τις υπόλοιπες ημέρες των διακοπών της και μέσα από τα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε λίγο παραπάνω τον χώρο. Τα διαμερίσματα είναι όλα πέτρινα, με πισίνες και η θέα που έχουν στη θάλασσα είναι ειδυλλιακή. Η τοποθεσία, μάλιστα, είναι πολύ καλή, αφού βρίσκεται κοντά στο Super Paradise, που είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες.

Περισσότερες φωτογραφίες από σουίτες, ακόμη και από το εσωτερικό τους υπάρχουν στο επίσημο προφίλ που έχει δημιουργήσει ο δημοσιογράφος για τα δωμάτια και είναι πραγματικά εντυπωσιακές.