Ιωάννα Τούνη: Άσχημη εξέλιξη - Τι συνέβη στα... αθόρυβα με την επιχείρηση γυαλιών που διατηρούσε

Η επιχείρηση αυτή δεν υπάρχει πια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@j.touni
Instagram/@j.touni

Τι κι αν έχει σπουδάσει παιδαγωγικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης η Ιωάννα Τούνη, σίγουρα, μόνο με αυτό δεν ασχολείται. Τι κι αν είναι μητέρα και σύζυγος η γνωστή ifluencer έχει καταφέρει και συνδυάζει αυτούς τους δυο ρόλους με έναν ακόμα απαιτητικό: Η Ιωάννα Τούνη δηλώνει και επιχειρηματίας όχι με μία αλλά με δύο εταιρείες (ή μάλλον δήλωνε μέχρι πρότινος).

Για όσους δεν γνωρίζουν - αν και είμαι σίγουρη πως μιλάμε για πολύ μικρό ποσοστό - στην Ιωάννα Τούνη ανήκει η εταιρεία ρούχων Bubblegun και μέχρι πριν λίγο καιρό είχε στα χέρια της και τα χαρτιά του e-shop Rangers, μια επωνυμία που είχε δημιουργήσει πριν αρκετά χρόνια με πολύ μεράκι, και παρείχε στον κόσμο γυαλιά διαφόρων σχεδίων.


Η γνωστή επιχειρηματίας θέλοντας να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της δημιούργησε αυτό το e-shop που είχε αρκετά μεγάλη απήχηση αλλά δυστυχώς σήμερα το e-shop αυτό δεν υπάρχει. Η ίδια η Ιωάννα, μάλιστα, πήρε την απόφαση να το "εξαφανίσει" και χρησιμοποιώ αυτό το ρήμα γιατί μέχρι σήμερα δεν είχε βγάλει καμία επίσημη ανακοίνωση ούτε είχε αναφέρει κάτι στους followers της - που συνήθως εμπιστεύεται τα πάντα.

Τι συνέβη με την εταιρεία της Ιωάννας Τούνη

Την αποκάλυψη πως το συγκεκριμένο e-shop έκλεισε, λοιπόν, έκανε η ίδια απαντώντας σε ένα σχόλιο στο νέο της βίντεο που δημοσίευσε πριν κάποιες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

«Έκλεισε η Rangers;» της έγραψε χαρακτηριστικά ένας ακόλουθός της με εκείνη να απαντά «Ναιι! Δεν είχα χρόνο να την τρέξω».

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την εταιρεία ρούχων και τις δικές της προσωπικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες που τρέχει στα προφίλ της στα social media η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πρόσφατα πως αγόρασε κάποια σπίτια στην Θεσσαλονίκη τα οποία θα κάνει ανακαίνιση και είτε θα τα πουλήσει είτε θα τα νοικιάζει. Μάλιστα έκανε και home tour (δείτε εδώ το βίντεο).