Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: «Πολύ δύσκολη νύχτα! Ήρθε γιατρός στο σπίτι...» - Τι συνέβη με την κόρη τους το βράδυ της Πέμπτης 30/5

Ξενυχτισμένοι στον αέρα του Breakfast at star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: «Πολύ δύσκολη νύχτα! Ήρθε γιατρός στο σπίτι...» - Τι συνέβη με την κόρη τους το βράδυ της Πέμπτης 30/5

Μια δύσκολη ημέρα ξημέρωσε την Παρασκευή 31/5 για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου με το ζευγάρι να αποκαλύπτει κατά την είσοδο του στο πλατό του Breakfast at star, πως η κόρη τους, Μελίτα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της.

Πιο αναλυτικά, οι δύο παρουσιαστές δεν κοιμήθηκαν σχεδόν καθόλου την Πέμπτη 30/5 το βράδυ με την μικρή τους να αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία. Έτσι λοιπόν, Παύλου και Χατζίδου αποφάσισαν καλέσουν γιατρό στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στον αέρα του Breakfast at star αρκετά κουρασμένο από όλη την ανησυχία τους, χαρούμενο ωστόσο καθώς πήγαν όλα καλά με την κόρη τους και δεν χρειάστηκε να επισκεφτούν νοσοκομείο (δείτε εδώ τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες με την υγεία της Χατζίδου).

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την περιπέτεια υγείας της κόρης τους

«Έτσι όπως είμαι από αυτή τη νύχτα που περάσαμε...Δύσκολη νύχτα. Πολύ δύσκολη νύχτα. Είχαμε ένα θεματάκι με το Μελιτάκι μας. Τέλος πάντων, έπαθε κάτι, ήρθε γιατρός στο σπίτι, χαμός. Όλα καλά. Τώρα μας βλέπει, δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου συνέχισε: «Κοιμηθήκαμε μια ώρα αθροιστικά ο καθένας. Φιλάκια στο Μελιτάκι μου, που είναι το πιο γενναίο κοριτσάκι, το πιο καλό, το πιο γλυκό και μου μοιάζει, είναι μια κούκλα».

«Πρέπει να πάμε κόντρα. Όχι ρε φίλε, δεν θα με ρίξει», είπε η Ελένη Τσολάκη και έκανε μια απότομη κίνηση με αποτέλεσμα να αισθανθεί έναν πόνο στο χέρι της.

Ο Ετεοκλής Παύλου με το που την είδε απάντησε: «Πάλι στα επείγοντα θα πηγαίναμε».