Βίκυ Κάβουρα & Γιώργος Τζαβέλλας: Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Η ευχάριστη αποκάλυψη μετά τη γέννα της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα ευχάριστα νέα για τη Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 30/5 καθώς η γνωστή ηθοποιός γέννησε και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Εκείνη και ο Γιώργος Τζαβέλλας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σχέση του ζευγαριού πηγαίνει πλέον σε άλλο επίπεδο και δημιουργείται έτσι σιγά σιγά η δική τους οικογένειά (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας).

Παράλληλα με τα ευχάριστα για τον τοκετό της Βίκυ Κάβουρα την Παρασκευή 31/5 μέσα από το Happy Day έγινε άλλη μια ευχάριστη αποκάλυψη αναφορικά με το όνομα που θα πάρει η κόρη της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή.

Το όνομα που θα πάρει η κόρη της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως η μικρή κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον.

Η Βίκυ Κάβουρα δύο μήνες πριν γεννήσει είχε παρευρεθεί στο Καλύτερα δεν γίνεται αποκαλύπτοντας τους πρώτους, δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης της: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία... Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», (δείτε εδώ τη συνέχεια).