Νίνο: «Έλα ρε παιδιά, είναι όλα...» - Η αμηχανία του σε ερώτηση για τη Ζόζεφιν και το σχόλιο για το unfollow

Η ψυχολογική κατάσταση του αυτή την περίοδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίνο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 31/5 με τον τραγουδιστή να δέχεται ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση του με τη Ζόζεφιν, καθώς τελευταία έχει ειπωθεί ανοιχτά ότι οι δύο τραγουδιστές δεν είναι πια μαζί.

Ουσιαστικά μέσα από τις δηλώσεις του Νίνο και της Ζόζεφιν καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ένα πρώην ζευγάρι. Μια ανάρτηση του τραγουδιστή ωστόσο στο instagram δημιούργησε πολλά ερωτηματικά (δείτε εδώ περισσότερα).

Αυτή τη φορά, ο Νίνο απάντησε για τα Unfollow μεταξύ εκείνου και της τραγουδίστριας, ωστόσο δεν άφησε χώρο για περισσότερες σχετικές ερωτήσεις με την πρώην σύντροφό του.

Οι νέες δηλώσεις του Νίνο για τη Ζόζεφιν και τα unfollow μεταξύ τους

«Ναι, εννοείται στο Spotifay έχω τη Ζόζεφιν. Έλα ρε παιδιά, εσείς δεν βαριέστε να ασχολείστε με αυτό; (το unfollow με την Ζόζεφιν). Είναι όλα από μόνα τους μια υπερβολή, είμαι ευτυχισμένος μπορώ να σας πω, είμαι καλά. Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται ''φίλα με''», είπε ο Νίνο.

Πριν από λίγες ημέρες η Ζόζεφιν είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Πρωινό αναφερόμενη αρχικά στα προσωπικά της: «Μου τα έχει φέρει έτσι η ζωή...Πιο μικρή έλεγα ότι θέλω οικογένεια νομίζω ότι είναι πως θα στα φέρει ο Θεός. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω και αν είναι στα σχέδια εγώ θα είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι ήρεμη, προσπαθώ να συγκεντρωθώ γιατί τρέχουν πάρα πολλά πράγματα αυτήν την περίοδο και προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένη», είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

Στη συνέχεια η ίδια απάντησε σχετικά με το story του Νίνο με το όνομά της: «Τι να πω δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που γίνονται αυτά τα love story. Tελειώνει εκεί», (δείτε εδώ το βίντεο).