Ραμόνα Βλαντή: ''Στριμώχνει'' τη Super Κική για τα απειλητικά της μηνύματα - Τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στα χέρια της

«Δεν μου αρέσει να με απειλεί κανείς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ραμόνα Βλαντή: ''Στριμώχνει'' τη Super Κική για τα απειλητικά της μηνύματα - Τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στα χέρια της

Η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 31/5 με την γνωστή influencer να μιλάει για την Super Κική και την πρόσφατη ''διαμάχη'' που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους.

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή για το τηλεοπτικό της μέλλον και το ενδεχόμενο να τη δούμε να συνεργάζεται στο μέλλον με τη Βίκυ Καγιά - αν το θέλει η δεύτερη - στη συνέχεια η Βλαντή αναφέρθηκε στα πρόσφατα απειλητικά μηνύματα που έλαβε από την Super Κική (δείτε εδώ περισσότερα).

Σε άλλες δηλώσεις της η Βλαντή είχε μιλήσει ξανά για τη Super Κική (δείτε εδώ όσα είχε πει). Αυτή τη φορά η ίδια αποκάλυψε πως τα απειλητικά μηνύματα υπάρχουν, καθώς δεν τα έχει διαγράψει για να έχει αποδεικτικά στοιχεία.

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για την Super Κική

«Ναι γιατί όχι να μην συνεργαστώ με την Βίκυ Καγιά αν θέλει και εκείνη. Δεν έχω κάτι από τον ΣΚΑΙ ο κάθε ένας κάνεις τις επιλογές του.

Το έχω το απειλητικό μήνυμα της Super Κική , δεν μου αρέσει να με απειλεί κανείς. Έχει διαφορά το ''κακίστρω'' από ''κακίστρω'' γιατί αυτές είναι κακίες», είπε η Super Κική.

Θυμίζουμε εδώ, πως η Super Κική παράλληλα έχει και μια δικαστική διαμάχη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με τη δίκη τους να αναβάλλεται πριν από λίγο καιρό. Πιο αναλυτικά, το δικαστήριο πήρε νέα ημερομηνία για τις 4 Ιουνίου 2024. Επιπλέον γνωστοποιήθηκε, πως ο Μαυρίκιος έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην Super Κική και μάλιστα ζητάει να κατέβουν τα βίντεο από το διαδίκτυο, που αμαυρώνουν το όνομά του (δείτε εδώ περισσότερα).