Κώστας Τσουρός: «Είχα άσχημη εικόνα! Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι είναι πιο...» - Η μεγάλη άρνησή του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Θα βρισκόταν στο ίδιο πλατό με την Κατερίνα Καινούργιου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/5. Ανάμεσα σε όσα δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις - αποκαλύψεις του για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Φέτος μπορεί να βλέπουμε τον Κώστα Τσουρό να έχει αναλάβει μόνος του τη θέση του παρουσιαστή - για πρώτη φορά στην καριέρα του - στη ζώνη του Σαββατοκύριακου του Mega ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα με τα οποία ο ίδιος θα ήθελε να συμπαρουσιάσει μια εκπομπή.

Από την άλλη υπάρχουν και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα με τα οποία ο Κώστας Τσουρός δεν θα ήθελε να βρεθεί στο ίδιο πλατό. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί σε ονόματα όπως ήταν αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για μελλοντικές συνεργασίες του

«Θα είμαι πολύ ειλικρινής, με την Κατερίνα Καινούργιου δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή μαζί της. Γιατί νομίζω ότι δεν ταιριάζουν τα προφίλ μας. Δηλαδή άλλο πράγμα κάνει η Κατερίνα, άλλο πράγμα κάνω εγώ. Από την άλλη όμως αναγνωρίζω ότι η Κατερίνα για αυτό που κάνει, είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, για το είδος που υπηρετεί είναι πάρα πολύ καλή απλά εγώ δεν θα ήθελα να κάνω το είδος που υπηρετεί η Κατερίνα Καινούργιου», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός για την Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός για Κατερίνα Καινούργιου: «Βγαίνει και λέει ότι μία εκπομπή κάνει σκληρό gossip, ενώ η ίδια κάνει το πιο σκληρό gossip»

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής απάντησε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όχι δεν θα έκανα εκπομπή μαζί της γιατί νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει. Θα μου πεις σε όλους το ίδιο λες, η Κωνστανίνα Σπυροπούλου είναι μια παρουσιάστρια που δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθούμε μαζί.

Παρόλα αυτά όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι, επειδή είχα άσχημη εικόνα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χρόνια πριν, τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι είτε αυτή έχει κάπως αλλάξει λίγο το προφίλ της και είναι πιο συμπαθής, είτε εγώ την βλέπω με πιο συμπαθητικά μάτια. Αλλά έχει αλλάξει η εικόνα που είχα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει αλλάξει όμως τόσο για κάνω εκπομπή μαζί της».

Κώστας Τσουρός - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου