Νίκος Πορτοκάλογλου: «Εδώ και δυο εβδομάδες ταλαιπωρήθηκα από...» - Η ανακοίνωση για την υγεία του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως το τελευταίο διάστημα πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και αυτός είναι και ο λόγος που τόσο καιρό απέχει από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έπαθε ίωση, αλλά και πνευμονία μαζί και ακόμη δεν έχει καταφέρει καλά καλά να αναρρώσει, ωστόσο η διάθεσή του επανέρχεται σιγά σιγά, γι' αυτό και αποφάσισε να το μοιραστεί τώρα με τους ακόλουθούς του που τον γέμισαν με μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για την ταχύτερη ανάρρωσή του.

Η αποκάλυψη του Νίκου Πορτοκάλογλου για την περιπέτεια υγείας του

«Εδώ και δυο εβδομάδες ταλαιπωρήθηκα από βαριά ίωση και πνευμονία. Τώρα που συνέρχομαι και βρίσκω πάλι το κέφι μου σου στέλνω αυτό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα...» - ''Λύγισε'' με δάκρυα στα μάτια στον αέρα του Μουσικού Κουτιού

Η σύζυγός και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί της

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα λέγαμε με ευκολία, πως ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών εκείνων, που θέλουν να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει, πως δεν υπάρχει προσωπική έξω όταν σβήνουν τα φώτα της σκηνής.

Η οικογένεια του τραγουδιστή είναι εκείνη, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, καθώς μαζί με τη σύζυγό του, Μαρίνα Κατσιώτη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Λευτέρη και τη Θάλεια, η οποία εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει μανούλα.

Μέσα από μία ανάρτηση, που είχε κάνει ο τραγουδιστής στο παρελθόν στο instagram, αλλά και μέσα από μία πιο πρόσφατη του γιου του βλέπουμε πόσο δεμένοι παραμένουν όλοι μαζί, παρά το γεγονός, πως τα παιδιά πια έχουν μεγαλώσει και έχουν ανοίξει τα φτερά τους (δείτε εδώ την αποκάλυψη του τραγουδιστή για την υγεία του).

«Αν ήμουν μόνο μουσικός και όχι πατέρας, θα είχα χάσει την μισή χαρά!», είχε γράψει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Νίκος Πορτοκάλογλου - Οικογένεια