Αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη: «Έχει την ευλογία να έχει δίπλα της έναν υπέροχο άνθρωπο, τον Μάκη Παντζόπουλο! Όποιοι τον έχουν γνωρίσει...»

Το σχόλιο αποθέωσης για τον επί εννιά χρόνια σύζυγο της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Τον χορό της Ελένης Μενεγάκη στην χθεσινή (29/5) εκπομπή της σχολίασαν σήμερα, Πέμπτη 30/5 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα (δείτε εδώ το βίντεο). Το λόγο συγκεκριμένα πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος τόνισε πως η παρουσιάστρια του MEGA φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και για την ευτυχία της ευθύνεται ένας άνθρωπος.

Και αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τον Ματεό Παντζόπουλο, τον άντρα που παντρεύτηκε το 2025 και με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Μαρίνα, στην οποία έχει τρελή αδυναμία. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ειδικότερα, τόνισε πως εκείνος είναι ένας άνθρωπος που όποιος τον γνωρίζει αμέσως χαμογελάει.

Η δήλωση του Γρηγόρη Γκουντάρα για Παντζόπουλο & Μενεγάκη

«Η Ελένη έχει την ευλογία να έχει δίπλα της έναν υπέροχο άνθρωπο, τον Μάκη Παντζόπουλο. Δεν υπάρχει επαγγελματικό... Όποιοι τον έχουν γνωρίσει τον Μάκη… Η γυναίκα περνάει μια χαρά γενικότερα και γιατί να μην περνάει. Είναι καλά τα παιδάκια της, η ίδια κι έχει ΤΟΝ άνθρωπο δίπλα της. Περνάει μία χαρά... Τα επαγγελματικά να είμαστε όλοι σίγουροι ότι η Ελένη τα έχει κουτάκια στο μυαλό της και ξέρει τι θα κάνει κι αν θα κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Για φαγητό στο πέτρινο εστιατόριο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο - Φωτογραφία

Η τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας στην αγκαλιά του

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει μια νέα συνήθεια τον τελευταίο καιρό και έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό της μιας και η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει σχεδόν καθημερινά προσωπικές αναρτήσεις μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα 6/5 λίγο μετά την ανάρτησή της Μενγάκη με την κόρη της Μαρίνα (δείτε την εδώ) σειρά είχε μια νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάλη ποζάρει χαλαρή, ανέμελη και χαμογελαστή μέσα στην αγκαλιά του καλού της γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφία μία μόνο λέξη! ''Αγάπη'' ήταν αυτή και μάλιστα αυτό φαίνεται να είναι και το μυστικό της επιτυχίας στον γάμο της παρουσιάστριας με τον Ματέο.

Δείτε επίσης: Λιλίκα Μαντζίκα: Η ανάρτηση της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram από τα Άχλα και η αντίδραση της

Το ζευγάρι στη νέα του αυτή φωτογραφία δείχνει ξεκούραστο από τις διακοπές του Πάσχα, που πέρασε στο καταφύγιό του, που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο του νησί την Άνδρο. Η παρουσιάστρια μάλιστα φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου, ήταν άβαφη με χαλαρό outfit στο νησί των Κυκλάδων.

«Αγάπη...», έγφραψε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της.