Σούλα Μαρινάκη: Η «αρχόντισσα κυρά» που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του προέδρου του Ολυμπιακού - Όλη η αλήθεια για τη σύζυγο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το τιμητικό σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η εκπομπή του ALPHA, T-Live, ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης 30/5 με τους έξαλλους πανηγυρισμούς της Τατιάνας Στεφανίδου για τη νίκη του Ολυμπιακού, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Κύπελλο για πρώτη φορά, φορώντας κατακόκκινη φούστα και χορεύοντας το τραγούδι "Περαία μου, Περαία μου με το Σαρωνικό σου".

Μάλιστα, στο πλατό είχαν ετοιμάσει ολόκληρο αφιέρωμα για τους παίκτες της ομάδας, αλλά και για τις γυναίκες που στηρίζουν τον κάθε έναν από αυτούς πίσω και μπροστά από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια που εκείνοι βρίσκονται στα γήπεδα.

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Το χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες και στα παιδιά που έχουν “φύγει”»

Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για την σύζυγο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Σούλα

Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια, θέλησε να κάνει μία αναφορά στην σύζυγο του Βαγγέλη Μαρινάκη, το πρόεδρο του Ολυμπιακού, αποθεώνοντάς τη, καθώς έχει καταφέρει να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη και δυνατή, όσο ο καλός της τρέχει για τις υπόλοιπες δουλειές.

«Πίσω από έναν σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Θέλω να μου επιτρέψετε μια πολύ πολύ μικρή και σύντομη αναφορά, διότι πίσω και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κρύβεται μια πάρα πολύ σπουδαία γυναίκα, η οποία δεν εμφανίζεται ποτέ, δημόσια, πολύ σπάνια, η Σούλα Μαρινάκη.

Είναι η αρχιτεκτόνισσα αυτής της υπέροχης οικογένειας. Ο σύζυγος είναι ισχυρός, πολυάσχολος, ταξιδεύει, τρέχει σε επιχειρήσεις. Τα 4 παιδιά, όμως, που είναι όλα καλοί μαθητές, σοβαρά παιδιά με τρομερές πορείες, με καλούς χαρακτήρες, οφείλονται στη μαμά, η οποία είναι από πολύ καλή οικογένεια, μορφωμένη γυναίκα και στέκεται δίπλα στον άντρα της. Πώς τη λένε στους κύκλους αυτούς; Αρχόντισσα κυρά! Αυτό...», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε επίσης: Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη - Η ζωή στο Λονδίνο και η διοίκηση του Nottingham Forest