Στέφανος Κωνσταντινίδης σε Ελένη Μενεγάκη: «Θα περιμένω να κάνω με εσένα τηλεόραση» - «Δεν θέλω να περιμένεις...»

Η αντίδρασή της στην σπόντα που της πέταξε δεν ήταν αυτή που περίμενε μάλλον...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέφανος Κωνσταντινίδης σε Ελένη Μενεγάκη: «Θα περιμένω να κάνω με εσένα τηλεόραση» - «Δεν θέλω να περιμένεις...»

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Πέμπτης 30/5, βρέθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος τη σεζόν αυτή βρέθηκε στο Mega Καλημέρα, το οποίο ολοκληρώθηκε πολύ πρόωρα, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να έχει ξεκινήσει τις διακοπές του εδώ και καιρό.

Στο πλατό, λοιπόν, τον ρώτησαν ποια είναι τα επόμενά του σχέδια και ποια θα ήθελε να είναι η επόμενη συνεργασία του, με τον ίδιο να απαντάει πετώντας μία σπόντα στην Ελένη Μενεγάκη για μία δική τους συνεργασία. Η δική της απάντηση, όμως, δεν είναι αυτή που περίμενε.

Η ατάκα του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην Ελένη Μενεγάκη και η απάντησή της

«Θα ήθελα να έχω μία πολύ ωραία συνεργασία, που πραγματικά να ξυπνάω με χαρά για να πάω να κάνω τη δουλίτσα μου και θα ήθελα να κάνω επιτυχία, εμπορική επιτυχία. Θα ήθελα αυτό που θα κάνω να έχει ανταπόκριση στον κόσμο. Εύχομαι να το κάνω. Πιο πολύ θα ήθελα να είμαι σε μία οικογένεια που να με θέλουν πάρα πολύ γι' αυτό που είμαι, ανεξαρτήτως παρουσιάστριας, εκπομπών και όλα... Θα περιμένω να κάνω με εσένα τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και όλοι έβαλαν τα γέλια.

Και τότε η παρουσιάστρια σηκώθηκε από τη θέση της και αναφώνησε: «Κλείσε μία δουλίτσα για του χρόνου, γιατί εγώ δεν θέλω να περιμένεις, έχεις οικογένεια», με αποτέλεσμα να αφήσει να εννοηθεί ότι δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία ακόμη σε κανένα άλλο κανάλι, με τις φήμες που την θέλουν να μείνει εκτός τηλεόρασης του χρόνου να οργιάζουν.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Απάντησε ανοιχτά σε πρόταση για το επαγγελματικό της μέλλον - Το δημόσιο σχόλιο της

Και ο δημοσιογράφος πρόσθεσε:: «Άρα θα κλείσω μόνο για ένα χρόνο συμβόλαιο».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Δεν ήρθα στο Mega για να φύγω! Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα