Θάνος Παπαδούδης: Η ηλικία, η δημοσιογράφος μητέρα του και η μαυρομάλλα σύντροφός του - Ποιος είναι ο αναπληρωτής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Το φιλί στο στόμα με την καλή του μετά τη νίκη της ομάδας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Θάνος Παπαδούδης
Instagram / Θάνος Παπαδούδης

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης 29/5, κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κυπέλλο, κερδίζοντας τον αγώνα με την Φιορεντίνα για το Conference League με σκορ 1-0. Το γεγονός αυτό θα μείνει αξέχαστο, αφού είναι ένας τίτλος που τιμά ολόκληρη τη χώρα, γι' αυτό και μετά το τέλος του ματς ξεχύθηκε κόκκινη λαοθάλασσα στους δρόμους της Αθήνας, του Πειραιά, αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδας ακόμη (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ένας από τους παίκτες που συνέβαλε με τον τρόπο του στη νίκη αυτή είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας, Θάνος Παπαδούδης, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2003, είναι 20 χρονών, έχει ύψος 1,95 και φοράει την φανέλα με τον αριθμό 99.

Δείτε επίσης: Αγιούμπ Ελ Καάμπι: Ποιος πραγματικά είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού - Το άσχημο παρελθόν του και ο άγριος σεισμός που τον στιγμάτισε

Η μητέρα, η σύντροφος και η ζωή του Θάνου Παπαδούδη, του αναπληρωματικού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού

Έχει τελειώσει την Ελληνογερμανική Αγωγή και έχει πάρει υποτροφία από τον Ολυμπιακό για σπουδές στο Αθλητικό μάνατζμεντ σε ιδιωτική σχολή, ενώ μητέρα του είναι η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην αρχισυντάκτρια του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ANT1 Ελένη Νικολάου, η οποία βρέθηκε στο γήπεδο χθες και φωτογραφήθηκε μαζί του, κρατώντας το μετάλλιό του στα χέρια.

μητέρα Θάνου Παπαδούδη

Στο γήπεδο βρισκόταν και η σύντροφός του, Χριστίνα Κυριοπούλου, με την οποία αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα μετά τους πανηγυρισμούς. Η ίδια, μάλιστα, φορούσε ένα ερυθρόλευκο ριγέ μπλουζάκι, για να εκφράσει την στήριξη προς την ομάδα του καλού της.

Δείτε επίσης: Κωνσταντής Τζολάκης: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή σύντροφός του - Full in love ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Παπαδούδης σύντροφος

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν συνηθίζει να προβάλλει ιδιαίτερα την προσωπική του ζωή στα social media, γι' αυτό κι αν παρατηρήσει κανείς το προφίλ του στο Instagram θα δει πως οι περισσότερες φωτογραφίες του είναι σχετικές με το ποδόσφαιρο και ελάχιστες με τη ζωή του έξω από τα στάδια, τις προπονήσεις και τους αγώνες.