Δούκισσα Νομικού: Περπατούσε με μυκονιάτικο αέρα φορώντας παρεό & λινό πουκάμισο - Τρυφερές βόλτες με τον σύζυγό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το νησί των ανέμων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πολλά αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, οι οποίοι ωστόσο δεν προκαλούν καθόλου με τη σχέση τους και την οικογένειά που έχουν δημιουργήσει.

Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι βρέθηκε στο αγαπημένο του νησί, που δεν είναι άλλο από τη Μύκονο. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε μάλιστα αποκλειστικά να περπατάνε στα σοκάκια του νησιού.

Ο επιχειρηματίας ήταν πολύ χαλαρός με άνετα ρούχα όσο περπατούσε ξυπόλητος. Η παρουσιάστρια - μοντέλο από την άλλη έκλεψε όλα τα βλέμματα στο πέρασμά της με την απλότητα και την κομψότητα που τη διακατέχει.

Η βόλτα της Δούκισσας Νομικού στη Μύκονο με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Άβαφη με το μαγιό της και λευκό λινό πουκάμισο και καφέ παρεό απαθανατίστηκε η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν εξίσου άνετη και ευδιάθετη όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη φωτογραφικού φακού (δείτε εδώ το μοντέλο με το μαγιό της σε παραλία της Μυκόνου).

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης - Μύκονος
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης - Μύκονος - Βόλτα

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πέρασαν μάλιστα τις διακοπές του Πάσχα στο νησί των ανέμων, στη Μύκονο. Πήραν τα δύο παιδιά τους, τον Σάββα και την Αναστασία (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) και ταξίδεψαν στο εξοχικό, που τους περίμενε εκεί.

Το ξανθό μοντέλο, μάλιστα, δημοσίευε μερικά στιγμιότυπα από την αυλή του σπιτιού τους, που θυμίζει γήπεδο σε μέγεθος, κρατώντας τα βαμμένα αυγά που ετοίμασε με την οικογένειά της για το τραπέζι. Εκεί βρίσκεται και ένα μικρό εκκλησάκι στο οποίο είχε γίνει ο γάμος της με τον καλό της, το 2017 (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες από το εξοχικό της οικογένειας στη Μύκονο).