Μαρία Μπεκατώρου για Ολυμπιακό: «Καιγόταν η Αθήνα, εγώ που είμαι και μεγαλοκοπέλα δεν θυμάμαι κάτι παρόμοιο»

«Με συγκίνησε όλος αυτός ο κόσμος που περίμενε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν το βράδυ της Τετάρτης 29/5 στο Opap Arena, όπου παρακολούθησε τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Conference League. Οι Ερυθρόλευκοι έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 1-0.

Το πρωί της Πέμπτης 30-5 η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και περιέγραψε την εμπειρία της στο γήπεδο. Εμφανώς βραχνιασμένη από τις φωνές και τα συνθήματα, τόνισε πως δεν είχε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο στη ζωή της, με αυτό που συνέβη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου: «Πέρασα πολλές δυσκολίες, κάποιες από αυτές και οικογενειακές, για τις οποίες...»

Η Μαρία Μπεκατώρου περιγράφει τη φιέστα του Ολυμπιακού

«Εμείς είπαμε “καλημέρα” στις 6 το πρωί που πήγαμε για ύπνο. Πήγαμε στον Πειραιά. Γενικά, καιγόταν η Αθήνα, αυτό το πράγμα εγώ, που είμαι και μεγαλοκοπέλα και έχω ζήσει και άλλες στιγμές όπως το Euro 2004, δεν μπορώ να πω ότι το θυμάμαι να έχει ξαναγίνει τόσο πολύ», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου στο Πρωινό του Mega.

«Όπου και να πηγαίναμε ήταν όλοι και φώναζαν, παντού, ήταν τέλειο, μοναδικό. Ακούγαμε συνεχώς τον ύμνο του Ολυμπιακού. Από παντού έβγαιναν άνθρωποι. Τραγουδούσα από νωρίς, ήμουν στους καλλιτέχνες και έκανα δεύτερες. Έχω πανηγυρίσει στο γήπεδο παλιότερα αλλά αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Ήταν φανταστικό όλο αυτό που έγινε», πρόσθεσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Μαρία Μπεκατώρου κατέληξε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι συγκινήθηκε και βούρκωσε βλέποντας τις αντιδράσεις: «Ήταν πολύς κόσμος, ο πρόεδρος, φίλοι, στελέχη. Η διαδρομή μέχρι τον Πειραιά μας πήρε αρκετή ώρα, βέβαια είχε φύγει ο χρόνος από το μυαλό μου. Φτάσαμε γύρω στις 3 το βράδυ, κάναμε μιάμιση ώρα στο δρόμο. Με συγκίνησε όλος αυτός ο κόσμος που περίμενε αυτό το τρόπαιο, ήταν πολύ συγκινητικό, οι φίλαθλοι που κλαίγανε, ήταν μαγικό».