Νεκτάριος Νικολόπουλος: Το επόμενο βήμα μετά το διαζύγιό με την Κατερίνα Λάσπα - Οι αποφάσεις για τα παιδιά τους

Οι σχέσεις που κρατάει σήμερα το πρώην ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια αποκάλυψη έγινε την Πέμπτη 30/5 από το Πρωινό σχετικά με τη ζωή του Νεκτάριου Νικοπολόπουλου, πρώην συζύγου της Κατερίνας Λάσπα. Θυμίζουμε εδώ πως πριν από περίπου δύο χρόνια το πρώην ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μίλησε στην εκπομπή κάνοντας γνωστό ποιες είναι οι σχέσεις του με το μοντέλο - παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό τους, αλλά και πως σκοπεύουν να μεγαλώσουν τις κόρες τους έχοντας ως δεδομένο τη νέα αυτή συνθήκη.

Επιπλέον, ο πρώην σύζυγός της Κατερίνας Λάσπα μίλησε για το νέο επιχειρηματικό του βήμα στο αγαπημένο νησί της πρώην συζύγου στην Πάτμο. Μέσα από την κίνηση αυτή αντιλαμβάνεται κανείς, πως Λάσπα και Νικολόπουλος τράβηξαν χωριστούς δρόμους αλλά κρατάνε τα καλά από τα 15 χρόνια κοινής πορείας τους.

Οι αποκαλύψεις για το νέο επαγγελματικό σχέδιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου

«Ποντάρουμε πολύ στο νησί αυτό, στην ποιότητά του, έχει μία απίστευτη ομορφιά και μια ποιότητα κόσμου. Είναι ένα μαγαζί που ήταν 6-7 χρόνια νεκρό. Ήδη κάνουμε πράγματα. Είναι και άσχημο να έρχεται ο κόσμος στο λιμάνι και να βλέπουν μπάζα. Μόλις φύγει ο κόσμος και αδειάσει το νησί, τότε θα ξεκινήσουμε και εμείς σιγά - σιγά.

Η Πάτμος είναι ένα νησί που το αγαπάω εγώ, το αγαπούσε πάρα πολύ και η πρώην σύζυγός μου. Και για θρησκευτικούς λόγους η πρώην σύζυγος. Γενικώς πάντα θυμάμαι να μου λέει, ότι η καρδιά της είναι εδώ, γιατί το έχει επισκεφθεί 4-5 φορές παραπάνω από εμένα. Η σχέση μας σήμερα είναι όπως είναι δύο ανθρώπων που έχουν χωρίσει μετά από 16 χρόνια. Μία χαρά είμαστε! Ένας άκρως επιτυχημένος γάμος με δύο υπέροχα παιδιά, είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν έχουμε συζητήσει για συνεπιμέλεια, είναι έξω από εμάς αυτό», είπε ο Νεκτάριος Νικολόπουλος.