Βασιλική Τρουφάκου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από τον τοκετό της - Δακρυσμένη στο μαιευτήριο με τον γιο της αγκαλιά

Πολύ τρυφερά στιγμιότυπα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βασιλική Τρουφάκου πριν από λίγες ημέρες έγινε μητέρα φέρνοντας για πρώτη φορά στον κόσμο τον γιο της (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσε). Λίγες ημέρες αργότερα από τη γέννηση του μωρού της, η ηθοποιός είχε τη χαρά να γιορτάζει και τα δικά της γενέθλια.

Την Τετάρτη 29/5 μάλιστα η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα για τον τοκετό της αλλά και για τα γενέθλια της!

Μέσα από το εν λόγω post η Βασιλική Τρουφάκου δημοσίευσε μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της από την ημέρα της γέννησής του στο μαιευτήριο. Μαμά και γιος μπορεί να δείχνουν ταλαιπωρημένοι από τη διαδικασία του τοκετού, σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς τη γαλήνη στο πρόσωπο της Βασιλικής Τρουφάκου έχοντας γίνει πια μητέρα.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Βασιλικής Τρουφάκου από τον τοκετό της

«Χθες είχα τα γενέθλια μου.
Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου,
του μωρού μου.

Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’όλους τον μαιευτήρα μου Αναστασιο Κωνσταντόπουλο - που σε ολη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστασεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα.

Mε όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται.

Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές!
Θα απαντήσουμε σε όλους.

Έχω πλημμυρίσει αγάπη.

Στις φωτογραφίες η μοναδική φωτογράφος και φίλη @athenalias», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου.