Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη: «Το έχεις πάρει πολύ προσωπικά επειδή έχεις σύντροφο αθλητή»

Ο παρουσιαστής συνέκρινε τη συνεργάτιδά του με την Πάουλα Μπαντόσα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη: «Το έχεις πάρει πολύ προσωπικά επειδή έχεις σύντροφο αθλητή»

Με αφορμή την πρόσφατη επανασύνδεση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ξεκίνησαν μία διαφορετική κουβέντα, με τον Γιώργο Λιάγκα να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ελένη Βουλγαράκη.

Ο παρουσιαστής είπε πως η σχέση του τενίστα τον επηρεάζει αρνητικά στις αθλητικές του επιδόσεις, με τη συνεργάτιδά του να διαφωνεί κάθετα. «Το έχεις πάρει πολύ προσωπικά επειδή έχεις σύντροφο αθλητή. Εσύ, μην ταυτίζεσαι με την Μπαντόσα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη, με εκείνη να απαντάει: «Δεν ταυτίζομαι, λέω την άποψή μου και το κρίνω σαν θεατής. Βλέπω ένα ζευγάρι που είναι μαζί, είναι αθλητές».

Θυμίζουμε ότι η συνεργάτιδά του έχει εδώ και καιρό σχέση με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη. Δείτε εδώ την αφιέρωση που της έκανε.

Ο Γιώργος Λιάγκας για τις διαφορές της Ελένης Βουλγαράκη με την Πάουλα Μπαντόσα

«Ξέρεις γιατί δε πρέπει να ταυτίζεσαι μαζί της; Γιατί η Μπαντόσα είναι αθλήτρια, όπως ο Τσιτσιπάς. Αν εσύ ήσουν ποδοσφαιρίστρια ή ο Φώτης πανελίστας, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, να ταυτιζόσουν. Εσύ ταυτίζεσαι ως σύντροφος αθλητή, ότι εσείς που είστε δίπλα τους, τους ανεβάζετε ή τους κατεβάζετε. Εγώ το πιστεύω ότι γίνεται αυτό. Μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή και ισορροπία σε ανεβάζει. Εδώ όμως, υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο, αυτό της ζήλιας και του ανταγωνισμού», ανέφερε στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν ταυτίζομαι λόγω προσωπικής εμπειρίας. Δεν είμαστε στην ίδια σελίδα καθόλου. Απλά θεωρώ παρωχημένη την άποψη ότι η γυναίκα που έχει σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον πάει πίσω στην καριέρα του. Υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι αθλητές που έχουν πολύ ισορροπημένες σχέσεις, οικογένειες, παιδιά και υποχρεώσεις έξω από το άθλημα και την επιτυχία. Δεν το λέω επί προσωπικού», κατέληξε στον μεταξύ τους διάλογο η Ελένη Βουλγαράκη.