Γιώργος Λιάγκας: «Βρίστε μας καλό μας κάνετε! Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν...» - ''Πυρ και μανία'' με τους συναδέλφους του στον αέρα του Πρωινού

«Ντροπή»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Βρίστε μας καλό μας κάνετε! Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν...» - ''Πυρ και μανία'' με τους συναδέλφους του στον αέρα του Πρωινού

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα σχόλιο την Πέμπτη 30/5 στον αέρα του Πρωινού με αφορμή το εξιτήριο του Δημήτρη Σταρόβα από το Τζάνειο νοσοκομείο και τις τηλεοπτικές κάμερες που έσπευσαν να του αποσπάσουν δηλώσεις παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να μιλήσει (δείτε εδώ).

Κατά την άποψή του ο παρουσιαστής θεώρησε και το δήλωσε ανοιχτά, πως δεν θα έπρεπε να προσεγγίσουν με μικρόφωνο τον Δημήτρη Σταρόβα από τη στιγμή που δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα η ομιλία του. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν εξαίρεσε και τον δημοσιογράφο της δικής του εκπομπής, που έκανε την ίδια κίνηση.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη εικόνα μέσα από το νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό - Χαιρετούσε από το παράθυρο

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής άλλαξε θέμα και αναφέρθηκε στις υπόλοιπες εκπομπές και στους συναδέλφους του, που τον κατηγορούν για όσα λέει δημόσια. Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που δεν έχει φιλίες από τον χώρο μιας και ο Γιώργος Λιάγκας θεωρεί ότι δέχεται πόλεμο.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον φιλίες και τον χώρο της τηλεόρασης

«Πάλι εγώ θα φταίω αλλά δεν πειράζει. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως. Εχθές που ήρθα σε πολύ επαφή με κόσμο που μας βλέπει, κατάλαβα ότι ο κόσμος, παρά τα όσα λένε τα social media και οι συνάδελφοι που με αγαπάνε πάρα πολύ, αντιλαμβάνεται. Και για αυτό φέτος έχει στηρίξει μετά μανίας αυτή εδώ την εκπομπή.

Γιατί είναι πρωτοφανής η στήριξη αυτής εδώ της εκπομπής φέτος με μια τηλεόραση εναντίον. Δηλαδή, έχουμε τον κόσμο που μας βλέπει και μια τηλεόραση που μας βρίζει. Βρίστε μας καλό μας κάνετε, συνεχίστε! Όπως το πάτε, βρίστε μας κάθε μέρα. Ντροπή, τέλος πάντων, πάμε... Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.