Δημήτρης Σταρόβας: «Έβαλε το κινητό στο αυτί του για να μιλήσει! Μα, του λέω...» - Το άγνωστο περιστατικό από το νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας χθες Τετάρτη 29/5 (δείτε φωτογραφία από την έξοδο του) και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του έχοντας πάντα στο πλευρό του την σύντροφό του, Άννα Διακάκη.

Το γεγονός λοιπόν δεν γινόταν να μην σχολιάσουν οι εκπομπές, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο πλατό του Super Κατερίνα, να αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό από το νοσοκομείο που σημειώθηκε όταν πήγαν να τον επισκεφθούν μαζί με την Ναταλί Κάκκαβα.

Τι συνέβη στο νοσοκομείο με τον Δημήτρη Σταρόβα

«Έχουμε πάει στο νοσοκομείο, είναι ξαπλωμένος ο και δίπλα του ήταν η Άννα και του κάνω πλάκα να περάσουμε καλά. Μπαίνει μέσα ένας ντράμερ, παλιός συνεργάτης του Δημήτρη. Τον βλέπει και ο Δημήτρης δεν μιλούσε, ήταν οι πρώτες ημέρες. Του λέω δεν μιλάει καθόλου και προσπαθούσε να τον κάνει να μιλήσει από αγάπη, κι εκείνη τη ώρα είπε ότι θέλει να του μιλήσει ένας τραγουδιστής. Του λέω δεν μιλά και μου απαντά "ναι, αλλά θέλει να του μιλήσει", Πήρε τηλέφωνο τον τραγουδιστή και έβαλε το κινητό στο αυτί του Δημήτρη. Μα, του λέω ότι δεν μπορεί να μιλήσει και τι να του πει του ανθρώπου. Ε, μετά το κατάλαβε» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η αποκάλυψη φίλο του

Φίλος του Δημήτρη Σταρόβα, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου αναφέρθηκε στην υγεία του καλλιτέχνη και την ψυχολογία του.

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί. Oπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε νικητής και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό,τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες. Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω. Πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο», αποκάλυψε.