Δανάη Μπάρκα – Χόρευε με κασκόλ του Ολυμπιακού στο στούντιο: «Τι μέρα είναι αυτή!»

Δεν κοιμήθηκε η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα – Χόρευε με κασκόλ του Ολυμπιακού στο στούντιο: «Τι μέρα είναι αυτή!»

Τον χορό της νίκης για την ιστορική επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα για τον μεγάλο τελικό του Conference League, έσυρε και η Δανάη Μπάρκα μέσα από το πλατό του Πάμε Δανάη. Η παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε ντυμένη στα ερυθρόλευκα, ασορτί με τη φανέλα της ομάδας, ενώ μπήκε στο πλατό με τον ύμνο του «Θρύλου».

Η Δανάη Μπάρκα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, χορεύοντας με ένα κασκόλ του Ολυμπιακού και δήλωσε πως η εν λόγω ιστορική νίκη θα πρέπει να σηματοδοτεί μία μέρα χαράς για όλους. Όπως αποκάλυψε εκείνη, αλλά και οι συνεργάτες της στο Πάμε Δανάη, κοιμήθηκαν ελάχιστα καθώς ο αγώνας τελείωσε αργά το βράδυ, κι εκείνοι έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς ώστε να βρίσκονται στο πλατό.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Τον πρώτο χρόνο όταν έχασα τον παππού μου δεν ξαναμπήκα στο σπίτι της γιαγιάς μου»

Οι πανηγυρισμοί της Δανάης Μπάρκα για τον Ολυμπιακό

Με φωνές και συνθήματα εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα, δανειζόμενη το κασκόλ του Ολυμπιακού από συνεργάτη της, που επισκέφτηκε χθες το γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα του και αποδείχτηκε... γουρλής. Μόλις ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα, η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ για να συζητήσει τις εντυπώσεις της από τον χθεσινοβραδινό αγώνα,.

«Καλημέρα, τι μέρα είναι αυτή! Κοιμηθήκαμε κιόλας; Πολλά συγχαρητήρια. Καταλαβαίνετε ότι εδώ έχουμε τη γιορτή μας. Νομίζω, όμως, ότι όλη η Ελλάδα χαίρεται, γιατί το να φτάσει ένα τέτοιο τρόπαιο και ένας τέτοιος τίτλος σε μία ελληνική ομάδα -ειδικά όταν δεν έχει ξαναγίνει- είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να μας κάνει να χαιρόμαστε όλους», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής της.