Γιώργος Λιάγκας - Η εξομολόγηση μετά τη νίκη του Ολυμπιακού: «Έκλαιγα 10 λεπτά αγκαλιά με τα παιδιά μου»

Μπήκε με κασκόλ της ομάδας του στο πλατό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Η εξομολόγηση μετά τη νίκη του Ολυμπιακού: «Έκλαιγα 10 λεπτά αγκαλιά με τα παιδιά μου»

Την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League, γιόρτασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του είναι φίλοι της ομάδας των Ερυθρόλευκων, με τον ίδιο να δράττεται της ευκαιρίας και να προχωράει σε μία προσωπική εξομολόγηση.

Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε φορώντας κασκόλ του Ολυμπιακού και αποκάλυψε ότι χθες στο γήπεδο πήγε μαζί με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη, ενώ μετά το γκολ του Ελ Κααμπί δεν σταμάτησε να κλαίει από συγκίνηση για δέκα λεπτά στην αγκαλιά τους. Όπως ανέφερε επίσης, παρακολουθεί την ομάδα από μικρός, αλλά η αδρεναλίνη που έζησε μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Δείτε επίσης: Conference League: Το γκολ του Ελ Κααμπί που έφερε τη νίκη στον Ολυμπιακό - Κόκκινη λαοθάλασσα στον Πειραιά

Η διαφορετική έναρξη του Γιώργου Λιάγκα

«Σήμερα το δικαιούμαι! Το έζησα και αυτό. Εγώ ήμουν Ολυμπιακός από μικρός, φτωχόπαιδο από μικροαστική οικογένεια. Δεν πείναγα, αλλά δεν είχαμε και λεφτά. Τότε είχαμε έδρα το ΟΑΚΑ, πήδαγα τα κάγκελα και πήγαινα παράνομα σε θέσεις που είχαν βγάλει τα καθίσματα. Με χιόνια με κρύο, μόνος μου, δεν έχανα ματς του Ολυμπιακού. Ήμουν ο οπαδός που όταν έχανε η ομάδα στεναχωριόμουν και ήθελα πάντα να χάνουν οι ελληνικές ομάδες. Στα χρόνια της ωριμότητας χαίρομαι όταν κερδίζουν οι ελληνικές ομάδες, παρόλο που χάσαμε από τη Ρεάλ, χάρηκα που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας

«Αυτό που έζησα χθες, που έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά αγκαλιά με τα παιδιά μου, κατά τύχη ήταν δίπλα και ο Κώστας Φραγκολιάς, γίναμε μία παρέα. Τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός, και η χαρά, είναι μοναδικά. Το λέω και ανατριχιάζω. Πήγα σπίτι και είχα τέτοια αδρεναλίνη σαν να είχα βάλει εγώ το γκολ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί», τόνισε εν συνεχεία ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Πραγματικά αφήστε τα καφριλίκια και τα οπαδικά. Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στο ποδόσφαιρο που πήρε ευρωπαϊκό τρόπαιο. Στο ποδόσφαιρο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Αυτές είναι κάποιες αλήθειες. Το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Γράφτηκε ιστορία για την Ελλάδα, ανεβαίνει η αξία του ποδοσφαίρου», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.