Zoe Pre για Ματσούκα: «Την top Ελληνίδα γυναικάρα! Έχε χάρη που είστε παντρεμένοι...» - Σάστισε ο Πέτρος Κόκκαλης με το σχόλιο για τη σύζυγό του

«Γιατί μένα θα κοίταζε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν καλεσμένος στο κανάλι της Zoe Pre στο Youtube, ''Κρίμα'' με τον υποψήφιο Ευρωβουλετή να μιλάει ανοιχτά για όλους και για όλα λίγο πριν τις Ευρωεκλογές 2024 του Ιούνιο.

Ανάμεσα στα όσα συζήτησε ο πολιτικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πλέον σύζυγό του, Δήμητρα Ματσούκα με την οποία και παντρεύτηκε σχεδόν ''μυστικά'' πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι είναι εδώ και χρόνια μαζί, ωστόσο δεν επιθυμούσε ποτέ να προκαλεί μέσα από τη σχέση του. Και αυτή τη φορά λοιπόν, ο Πέτρος Κόκκαλης εξήγησε, πως δεν θέλει να αναφερθεί ιδιαίτερα στα προσωπικά του και έτσι αρκέστηκε να πει μερικά λόγια για τη Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε επίσης: Ενώπιος Ενωπίω: Απίστευτο παρασκήνιο με την Δήμητρα Ματσούκα - Τι ζήτησε από το Νίκο Χατζηνικολάου πριν βγουν στον αέρα

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κόκκαλη για τη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα

«Η προσωπική ζωή μου δεν είναι κάτι που απασχολεί πολύ τα μέσα και έχω προσπαθήσει να μην δίνω λαβές να συμβαίνει και αυτό. Λογικό είναι. Παντρεύτηκα την Δήμητρα, είμαστε μαζί τόσα χρόνια», είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης.

Η Zoe Pre συμπλήρωσε: «Την top Ελληνίδα γυναικάρα. Έχε χάρει που είστε παντρεμένοι, γιατί εμένα θα κοίταζε...»

Είμαστε πολλά χρόνια με τη Δήμητρα. Δεν μου αρέσει γενικά η δημοσιότητα και αυτό το ξέρει ο κόσμος από την εποχή που ήμουν στον Ολυμπιακό, έκανα πέντε χρόνια να εμφανιστώ στο φως. Από την άλλη όταν είσαι στην πολιτική είναι δικαίωμα του πολίτη και ευθύνη του πολίτη να σε κρίνει. Όχι μόνο δεν το επιζητώ, δεν το έχω ανάγκη αλλά δεν το θέλω κιόλας, δεν μου αρέσει. Μου αρέσει να περπατάω στον δρόμο και να μην ξέρουν ποιος είμαι. Δεν είναι το καλύτερό μου. Όπως αρέσει στον καθένα», είπε τέλος ο Πέτρος Κόκκαλης.