Αντώνης Σρόιτερ: Πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Ολυμπιακού – Δείτε βίντεο

Πετάχτηκε από την καρέκλα και αγκάλιασε τους φίλους του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντώνης Σρόιτερ: Πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Ολυμπιακού – Δείτε βίντεο

Μία μεγάλη γιορτή έχει ξεκινήσει από το βράδυ για εκατομμύρια φίλους του Ολυμπιακού ανά την υφήλιο, με την ομάδα των Ερυθρόλευκων να επικρατεί της Φιορεντίνα με 1-0 στην OPAP Arena για τον μεγάλο τελικό του Conference League και να κατακτά το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο.

Το παιχνίδι έφτασε στην παράταση, με τον Ελ Κααμπί να σημειώνει το καθοριστικό γκολ της αναμέτρησης στο 116ο λεπτό, και να απογειώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ανάμεσα στους φίλους της ομάδας, που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο, ήταν και ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος, και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ομάδας του.

Δείτε επίσης: Αντώνης Σρόιτερ: Το "καυτό" φιλί στο στόμα μπροστά στις κόρες τους - Στα στενά της Μυκόνου οικογενειακώς

Η στιγμή που ο Αντώνης Σρόιτερ πετάχτηκε από την καρέκλα του

Ο Αντώνης Σρόιτερ παρακολούθησε το ματς μαζί με φίλους του και τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη. Εκείνη ήταν που απαθανάτισε και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του, μόλις έγινε το 1-0 αναρτώντας μάλιστα και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τη στιγμή που ο Ελ Κααμπί έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό, ο δημοσιογράφος «εκτινάχθηκε» από την καρέκλα του και ξεκίνησε να φωνάζει, ενώ αγκάλιαζε τους φίλους του, που επίσης προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

Ο Πειραιάς έγινε κόκκινος από τους φιλάθλους που πανηγύριζαν

Στον Πειραιά σε κεντρικές πλατείες αλλά και μαγαζιά είχαν στήσει οθόνες και τηλεοράσεις, ώστε οι φίλαθλοι να δουν τον αγώνα ενωμένοι. Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από κόσμο που περίμενε να δει την ομάδα του να κερδίζει. Ήδη από πριν τον αγώνα οι οπαδοί με κασκόλ και μπλούζες του Ολυμπιακού τραγουδούσαν συνθήματα στο δρόμο, ενώ ορισμένοι περίμεναν στα στενά που θα περνούσε το πούλμαν με την ομάδα.

Όταν λοιπόν ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στον Πειραιά επικράτησε χαμός! Όλοι μαζεύτηκαν έξω από το δημοτικό θέατρο της πόλης και ανάβοντας κόκκινα καπνογόνα πανηγύριζαν στους δρόμους γεμάτοι χαρά! Νέοι, μεγάλοι και παιδιά έγιναν ένα φωνάζοντας το σύνθημα της ομάδας που κατάφερε να πρώτη φορά να να σηκώσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους και το πρώτο που κατακτά ελληνικός σύλλογος.