Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Το χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες και στα παιδιά που έχουν “φύγει”»

Συγκινημένος μίλησε για τον πατέρα του και για τον Σάββα Θεοδωρίδη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Το χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες και στα παιδιά που έχουν “φύγει”»

Λίγο μετά την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Conference League (δείτε εδώ εικόνες από τους εορτασμούς), ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο Mega. Μεταξύ άλλων αφιέρωσε αυτό το τρόπαιο στον κόσμο των Ερυθρόλευκων, στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, καθώς και στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Σημειώνεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος γι' αυτό το ιστορικό επίτευγμα του «Θρύλου», καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο. Όπως τόνισε, σήμερα είναι μία μέρα γιορτής για όλους τους Έλληνες.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι. 99 χρόνος όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού τραγουδάει για ένα όνειρο τρελό, έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Απ' όταν ήμουν μικρός και ταξίδευα, είχα αναμνήσεις από παιδιά απ' όλο τον κόσμο να φεύγουν στενοχωρημένα για ορισμένες άτυχες στιγμές.

Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, το όνειρό μου ήταν να δω όλα αυτά τα παιδιά χαρούμενα, γιατί τους αξίζει για όλα αυτές τις στιγμές. Σήμερα, λοιπόν, δεν είναι πλέον ένα όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα εδώ στην Ελλάδα, σε ελληνικά χώματα. Είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό όλους.

Σήμερα θα γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Ήταν κάτι που το χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες και στα παιδιά που έχουν “φύγει”, στον πατέρα μου, στον Σάββα Θεοδωρίδη, στη Θύρα 7. Τους αξίζει. Είναι στιγμές συγκίνησης και μεγάλης χαράς και συνεχίζουμε όχι μόνο να ονειρευόμαστε αλλά να ανεβαίνουμε ψηλά.

Είναι μια συλλογική δικαίωση και είμαστε τυχεροί γιατί συνήθως το πιάτο της δικαίωσης τρώγεται κρύο κι εμείς το φάγαμε ζεστό. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και προχωράμε. Το επόμενο μπορεί να είναι το Europa League. Πρέπει να στηρίζουμε τους νέους για να μεγαλουργούν. Το άξιζε αυτός ο υπέροχος κόσμος, σήμερα είναι χαρούμενοι όλοι οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Το κάναμε μόνοι μας χωρίς βοήθειες, αλλά με κόντρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.