Βίκυ Σταυροπούλου: Νονά για τρίτη φορά - Ντυμένη στα κόκκινα με μακριά χρυσά σκουλαρίκια και μπούκλες στα μαλλιά

Αγκαλιά με το βαφτιστήρι της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Σταυροπούλου
Instagram / Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου, το Σάββατο 25/5 έζησε μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της, καθώς δύο αγαπημένοι της φίλοι της έκαναν την τιμή να την κάνουν νονά του παιδιού τους. Μπορεί να πέρασαν κάποιες μέρες έκτοτε, όμως η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία μετά το μυστήριο, αγκαλιά με το βαφτιστήρι της που ακούει στο όνομα Δημήτρης.

Ήταν ντυμένη στα κόκκινα, φορώντας μακριά χρυσά σκουλαρίκια και έλαμπε ολόκληρη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε με την ανάρτησήη της, δεν είναι η πρώτη φορά που πήρε τον τίτλο της νονάς, αλλά η τρίτη και αυτό την γεμίζει περηφάνια και αγάπη.

Δείτε επίσης: Σταυροπούλου & Χατζηπαναγιώτης: Οικολογικές βίλες με πισίνα, τζάκι και μπάρμπεκιου - ''Στολίδι'' το πέτρινο ξενοδοχείο τους στη Μάνη

Η φωτογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου με το τρίτο βαφτιστήρι της

«Ο Δημητράκης μου, αυτό το αγγελούδι με έκανε νονά για τρίτη φορά!!!Νιώθω ευλογημένη γιατί οι παιδικοί μου φίλοι που σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί με έκαναν πνευματική μητέρα στο μεγάλωμα των δικών τους παιδιών.Λόγω δουλειάς χάνω γενέθλια , γιορτές τους αλλά δε θα χάσω ποτέ την αγάπη που τους έχω και ελπίζω να τα συντροφεύω σε όλες τις σημαντικές στιμές της ζωής τους!!! Αλέξανδρε,Μαλού, Δημητράκη σας λατρεύω!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία: «Είδαν πόσο καλά τα πηγές με το βιολογικό σου παιδί,κι είπαν να σου εμπιστευτούν και τα πνευματικά».

Δείτε επίσης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι, άκουγα τον λυγμό σου...» - Η συγκινητική & μακροσκελής ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου

Αυτός είναι ο άντρας που την άφησε έγκυο στα 22 της

Η Δανάη Μπάρκα αποτελεί ένα από τα πιο λαμπερά και αισιόδοξα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με την κούκλα κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου να κερδίζει το στοίχημα, μεταπηδώντας από την ηθοποιία στο χώρο της παρουσίασης.

Πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν τις ομοιότητες της Δανάης με τη μητέρα της, τόσο εξωτερικά, όσο και στον εσωτερικό τους κόσμο. Μαμά και κόρη έχουν το ίδιο αστείρευτο χιούμορ, την ίδια θετική ενέργεια αλλά και τα ίδια λαμπερά μάτια!

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να δούμε την σπάνια φωτογραφία της Μπάρκα με τον πατέρα της, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο λόγος για τον κύριο Νώντα, με τον οποίο είχε παντρευτεί στο παρελθόν η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ηθοποιός και ο πατέρας της Δανάης χώρισαν σύντομα, καθώς η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν μόλις 22 ετών όταν έμεινε έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο της γονείς (δείτε εδώ το πρόσωπο που η Δανάη θεωρεί δεύτερο πατέρα της).

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Πηγή: Facebook