Γιώργος Λιάγκας: Στο γήπεδο με τους γιους του για τον Ολυμπιακό - Με τα κόκκινα κασκόλ στις κερκίδες

Η "συμμορία" του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Απόψε, Τετάρτη 29/5, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Conference League, με τον Ολυμπιακό ενάντια στη Φιορεντίνα. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στο Opap Arena, το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και εκεί έχει μαζευτεί πλήθος κόσμου από νωρίς. Ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους γιους του, Δημήτρη και Γιάννη.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία αό τις κερκίδες, με τον ίδιο και τα παιδιά του να κρατούν στα χέρια τους τα κόκκινα κασκόλ της ομάδας που υποστηρίζουν. Είναι μία μεγάλη στιγμή για όλη την χώρα και εκείνος το απολαμβάνει στο έπακρο, γεμίζοντας αναμνήσεις με τα αγόρια του.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - «Το λέω για πρώτη φορά! Όταν πρωτο-χώρισα έμεινα για δύο χρόνια...»

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα μετά παιδιά του από το γήπεδο

«Συμμορία… Έτοιμοι να το σηκωσουμε για την Ελλαδα», έγραψε στη λεζάντα, σίγουρος για τη νίκη των ερυθρόλευκων.

Δείτε επίσης: Με πισίνα τεραστίων διαστάσεων και θέα το Αιγαίο - Φωτογραφίες από το εξοχικό του στην Τήνο

Η εξομολόγηση για την συνεπιμέλεια των παιδιών του

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε στις 4/10/23 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα έκαναν μια όμορφη συζήτηση και σαν χωρισμένοι, αναφέρθηκαν στο θέμα της επιμέλειας, λέγοντας πως δεν έχουν όσο χρόνο θέλουν για να βλέπουν τα παιδιά τους.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως παρόλο που έχει χωρίσει εδώ και επτά χρόνια με την Φαίη Σκορδά, δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός πως δεν βλέπει τους γιους του, όσο θα ήθελε.

«Οι χωρισμένοι γονείς τα παιδιά μας δεν τα βλέπουμε όσο θα θέλαμε», ανέφερε αρχικά, ρωτώντας τον καλεσμένο του αν βλέπει την κόρη του - που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη - όσο θα ήθελε.

«Έχω χωρίσει επτά χρόνια και δεν την παλεύω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται, είναι ένα βάρος που το έχεις πάντα...», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.