Πέτρος Λαγούτης: Αχώριστος με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη σχέση τους

"Λιώνουν" ο ένας για τον άλλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι τρελά ερωτευμένοι και παρόλο που παραμένουν διακριτικοί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Είναι μαζί εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ενώ μένουν και μαζί, γεγονός που σημαίνει πως περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους ο ένς δίπλα στον άλλο.

Δεν χωρίζονται ούτε και στη δουλειά, αφού πρωταγωνιστούν και οι δύο στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, και έτσι στα διαλείμματα από τα γυρίσματα έχουν τι δικές τους στιγμές (δείτε εδώ τη φωτογραφία που το αποδεικνύει), ενώ έγινε γνωστό ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός για την σχέση τους.

Δείτε επίσης: Εκείνη είναι 29 ετών, ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας Πέτρου Λαγούτη και Μάρθας Λαμπίρης Φεντόρουφ

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τον Πέτρο Λαγούτη και τη Μάρθα Λαμπίρηη Φεντόρουφ

Θα περάσουν όλο τους το καλοκαίρι κάνοντας περιοδεία για μία θεατρική παράσταση. Άρα είναι μαζί στη ζωή, μαζί στη μικρή οθόνη και μαζί στη σκηνή. Το έργο ονομάζεται «Τέλειοι ξένοι» και είναι δημιούργημα του Πάολο Τζενοβέζε. Έχει ανέβει με επιτυχία ήδη για δύο σεζόν στο θέατρο Αθηνά, ενώ έχει γίνει και ταινιά για τον κινηματογράφο.

Σε αυτό μαζί με το ζευγάτι θα παίζουν και οι Γιώργος Χρανιώτης, Χρήστος Σαπουντζής, Κώστας Κάππα, Μένη Κωνσταντινίδου, Σοφία Μανωλάκου, αλλά η τηλεοπτική κόρη του Πέτρου Λαγούτη, Αλίκη Κακολύρη, που υποδύεται τη Δανάη στους Παγιδευμένους.

Η υπόθεση του έργου

Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «Τέλειοι ξένοι», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία σε 18 χώρες. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Πυρπασόπουλος. Τη μετάφραση/απόδοση, η Ελεονώρα Μελέτη. Τα σκηνικά, ο Νότης Χριστοδούλου. Τα κοστούμια, η Κέλλυ Σταματοπούλου, τους φωτισμούς, ο Αλέκος Αναστασίου. Βοηθός Σκηνοθέτη: Λυδία Σγουράκη, Καλή Βοϊκλή

Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Θ. ΜΑΡΟΣΟΥΛΗ