Ελένη Φουρέιρα: Έτσι τη βρήκε το πρωί με τον γιο της - Η τρυφερή ανάρτηση από το σπίτι τους στα Νότια Προάστια

Το βίντεο με τα παιχνίδια τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα προσπαθούσε για πολύ καιρό να αποκτήσει ένα παιδί και μόλις ο καρπός του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία ήρθε στη ζωή, όλα άλλαξαν για εκείνη. Ο χρόνος που περνάει με τον γιο της είναι πολύτιμος, ιδιαίτερα από τη στιγμή που προσπαθεί να εξισορροπήσει και την καριέρα της μαζί με τον ρόλο της μητέρας και παρόλο που σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, την Τετάρτη 29/5 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πώς πέρασαν το πρωινό τους οι δυο τους.

Ο μικρός έχει μεγαλώσει αρκετά και μέρα με τη μέρα ανακαλύπτει νέα πράγματα. Αυτή τη φορά καταπιάστηκε με τους μαρκαδόρους και για καμβά του επέλεξε το πόδι της τραγουδίστριας, η οποία από τη μία απολάμβανε να βλέπει την δημιουργική του πλευρά να βγαίνει προς τα έξω και από την άλλη αναρωτιόταν πως το χρώμα θα φύγει από πάνω της.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά - Με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο & χρωματιστό μακρύ φόρεμα σε εκκλησάκι της Αθήνας

Τα παιχνίδια της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της

Δείτε επίσης: Ολόκληρο παιδάκι ο γιος της - Σκουπίζει την αυλή του σπιτιού τους στα Νότια προάστια (Βίντεο)

Πότε θα γίνει η βάφτισή του

Δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την βάφτιση του μπέμπη πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, καθώς εκείνη επέστρεψε άμεσα στη σκηνή, με περιοδείες και μία συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ ο καλός της συνέχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ταξιδεύοντας όποτε ήταν απαραίτητο.

Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως φέτος είναι η χρονιά τους. Αν και τα πράγματα είναι επίσης πιεσμένα, διότι σε λίγες μέρες η πρώτη φεύγει για Σουηδία, ενώ μετά ξεκινά νέο τουρ, έχουν υπολογίσει στο ενδιάμεσο να τελέσουν το μυστήριο και να δώσουν το όνομά που έχουν διαλέξει στον μονάκριβό τους (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για την εφημερίδα Real News, η βάφτιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία, όπου θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 7 Μαΐου και πριν από την αναχώρηση της για την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη της συναυλία να λαμβάνει χώρα στις 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο συνιδρυτή και Ceo της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μικρός θα έχει δύο νονούς και υποψήφιοι για τον ρόλο αυτό είναι ο στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς που θα δώσουν βρεθούν εκεί για να τους τιμήσουν και να γιορτάσουν μαζί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια θα έχει εξασκηθεί για το μυστήριο, διότι μέσα στο Μάιο, πριν βαφτίσει το παιδί της, μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο, θα γίνει νονά του παιδιού της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας, Λίας Παπαδοπούλου και του συζύγου της, Γιώργου Μπενιουδάκη.